Horoscop vineri, 28 octombrie! Zodia care nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar. Nu face cheltuieli exagerate

BERBEC  Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic prelungit. Fii mai prudent, este vineri, zi nefastă. Superstiție, sau, nu, ține necazurile departe, nu trage tigrul de mustăți! O veste mai pe seara, dar nimic interesant, pâna la urma. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Nimeni nu te obliga să le faci pe toate impecabil şi în timp record. Dar trebuie să te străduieşti mai mult, aşa, pentru imagine și posibilele laude pe care poti să le primești! Stelele te avantajeaza astăzi în relațiile cu semnele de pamant și foc. Este bine sa ocolesti nativii nascuti sub semne de aer și apă.

TAUR  Prudenţa şi diplomaţia trebuie să te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, în general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite. Dar, pe total, poate fi o zi bună în care nu te mai doare capul, nici la propriu, nici la figurat. Necazurile au trecut, de astăzi norocul îţi surâde din nou! Nu te repezi să tragi concluzii după ce ai evaluat situaţia cateva minute, lasă decizia până mâine, pentru că noaptea este un sfetnic bun! O zi bună, după cum spuneam. Te-ai mai liniştit după grijile din ultimul timp. Trebuie sa-ţi adaptezi şi regimul alimentar şi totul poate fi bine! Astăzi este o perioadă care te avantajează, mai ales în domeniul afectiv.

GEMENI  Comunicarea e punctul tău forte, dar astăzi nu trebuie să insişti prea mult cu această abilitate, doar este vineri, lasă pe weekend! Pentru ca să nu-i zăpăceşti pe cei din jur cu dinamismul tau şi să dai naştere la confuzii! Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale sentimentale. Ai timp, în sfârşit, să stai de vorbă îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa. Astăzi poţi primi o informaţie despre un loc de muncă mai civilizat, intr-o atmosferă mult mai placută, cam cu acelaşi salariu. Dai vrabia din mână? Nu prea este indicat în multele crize actuale. Evită, pe cât poţi, grijile şi enervarile, nimic nu este mai important pentru sănătate decât o judecata clara şi echilibrul interior. O zi blândă față de tine, pe care o meritai după nopţile cam nedormite din ultima vreme.

RAC   Astăzi poți convinge pe cineva din jurul tău de justețea opiniilor tale. Așa poți să-ți faci aliați prețioși, pe rând, câte unul odată! Dar, tu nu promite nimic! Dimineaţa este dedicată in special lucrarilor urgente in care vei risipi multă energie. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare. Mai multa prudenta nu a stricat nimanui. Mari iubitori de natură sau de spaţii largi, o parte din nativi vor decide să plece la cumpărături. Probabil că preţurile vă vor descuraja, dar nu cred că o să renunţaţi. Alternativa este un DVD acasă, sau un film bun, online – care nu este o idee rea. Ferește-te de prietenii, sau relaţii noi, aspectele nu te avantajează.

Horoscop vineri, 28 octombrie! Zodia care nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar. Nu face cheltuieli exagerate

LEU  Conjunctura favorizează nativii din Leu. Ai dori să obţii mai mult de la viață!  Fii calm şi prudent şi nu uita că este vineri, zi mai puțin favorabilă! Te simţi în formă, doar puţin obosit, iar la serviciu lucrurile par că merg mai bine. Horoscopul iţi arată că astăzi nu trebuie să incepi nimic nou, mai ales in domeniul serviciului, sau să faci cheltuieli exagerate. Astăzi, chiar dacă nu prea îţi convine, este bine să asculţi sfatul bun al unui senior din familie. Aşa poate o să eviţi decepţiile. Stai undeva unde este… bine! La propriu şi la figurat! Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi viitoare petreceri reuşite.  Abordarea sistematica a situatiei îți furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Partea proasta esta ca nu depinde de tine prea mult!

FECIOARĂ   Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile. Ai griji, deci exiști! Astăzi poţi primi un răspuns parțial pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult. Eşti avantajat dacă cauţi să ieşi în evidenţă la locul tău de muncă. Astăzi ai uşurinţă în exprimare. Regăseşti un obiect pe care l-ai crezut pierdut. Sinceritatea şi spontaneitatea ta cuceresc imediat, doar ai tot interesul să fi plăcut de colegii de la serviciu. Lucrurile sunt foarte clare şi simple dacă doreşti să te simţi bine astăzi. Zâmbeşte şi soarele va străluci din nou! Nu e greu!

BALANŢĂ   Astăzi ai un debit verbal prea mare. Fii clar şi concis şi dă atenţia respectivă detaliilor. Răbdarea poate să-ţi aducă realizări şi succese mai mari decât te aşteptai! Nu pleca la drum lung, respectă dogma distopiei sanitare! O oportunitate de făcut bani, aşa că fă bine şi nu-i da cu piciorul. Stăpâneşte-ţi remarcile ironice şi criticile la persoană. Vremea în schimbare iţi dă nelinişti care nu sunt ale tale. Scutură-te de ele şi regăseşte-ţi optimismul şi buna dispoziţie! Astăzi zi de cumpărături, doar este vineri, zi rituală de cumpărături săptămânale. Ai descoperit nişte magazine ale producătorilor şi faci ceva economie evitând supermarketurile. Dar, de ce îți este frica de aceea nu scapi!

SCORPION  Poţi face un serviciu unui apropiat, cuiva din jurul tău, unui prieten, coleg. Investeşte în relaţiile umane, sociale, pentru că pot aduce apreciere. Și stai la locul tău, fără exagerări! De dimineaţă ai impresia că este o zi cam amestecată, dar trece repede, şi devine doar o amintire. După amiaza asta o poţi petrece planificând programul de weekend. O zi plăcută, până la urmă, în care totul pare normal! Necazurile au încetat, norocul îţi surâde din nou, eşti mai echilibrat sau aşa ţi se pare. Te simţi bine şi zâmbeşti tot timpul. Promovează propriile interese, bazându-te pe prietenii vechi.

Horoscop vineri, 28 octombrie! Zodia care nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar. Nu face cheltuieli exagerate

SĂGETĂTOR Astăzi poţi să eviţi unele momente dificile. Nu te repezi, nu întrerupe persoana cu care vorbeşti. Stai în defensivă şi nu te apuca să emiţi judecăţi de valoare. Nimeni nu are nevoie de ele! La serviciu este încă o perioadă calmă fară prea mult de lucru. Pe seară o veste despre o excursie şi ceva petreceri, poate în weekend. Aspectele benefice sunt in cumpană astazi cu influenţe mai puţin favorabile, asa că ai astăzi o zi obositoare, dar plăcută! La serviciu, sau unde activezi, fii pragmatic şi nu contrazice şefii şi colegii seniori. Un zâmbet cu subînţeles este mult mai indicat. O zi bună în care este bine să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Poţi afla o mulţime de noutaţi care iţi pot fi de folos.  Astăzi trebuie să stai liniștit și să astepti ca ziua să treacă – cu succes!

CAPRICORN  Nu-ţi pierde timpul cu persoane care te plictisesc îngrozitor şi îţi devorează timpul. Sigur, dacă nu este şeful tău! “Ceaţa” pare a se risipi în jur şi vezi mai bine drumul tău de urmat. După o dimineaţă densă şi evident obositoare, stelele îţi recomandă să te relaxezi, să faci puţin sport, dacă ai curte, poate alergătură prin parc. Uneori ai nevoie de putina solitudine. Este o perioadă perfectă să-ti iei de lucru acasa și să te bucuri de „căldura” caminului, sau mai bine zis de cât de cald este în casa ta. Evită imprumuturile de bani sau orice cheltuială importantă. Ultima parte a zilei îţi poate aduce surprize plăcute.

VĂRSĂTOR  Ai o mare nevoie de bunăvoinţa celor din jur. Poate unde eşti puţin nesigur şi nehotărât. Caută un sfat bun la seniorii care sunt dispuşi să te ajute! Nu pleca la drum lung, așa spune și distopia sanitară! Un coleg de la serviciu iţi solicită astăzi ajutorul. Fă tot posibilul, pentru că stelele spun ca ajutorul dat se poate intoarce înzecit. Configuraţia astrologică nu este foarte prielnică in abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice. Aşa că lasă pe altă zi mai favorabilă, probabil pe săptămâna viitoare! Concentreaza-te, lasa confuzia pe alta data. Confuzie care iti sta bine. Uneori. Nu trebuie să schimbi nimic din proiectele pe termen lung.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără cheltuieli nejustificate.

PEŞTI   Conjunctura îţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care îţi este folositoare, mai ales prin noutaţile și oportunitățile pe care poţi să le afli. Evită băncile și casele de pariuri! O zi bună, care poate deveni şi mai bună dacă gândeşti pozitiv şi nu te repezi. Mai pe seară, o veste bună despre o călătorie şi nişte bani. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se găseşte în analiza atentă a descrierii faptelor, aşa că analizeaza situaţia cu multă atenţie. Astazi coopereaza, dar atentie la confesiuni. Nu te lega la cap, dacă nu te doare capul!

Horoscop vineri, 28 octombrie! Zodia care nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar. Nu face cheltuieli exagerate