Horoscop, sâmbătă, 26 noiembrie: O zodie se bucură de sprijinul celor dragi, iar lucrurile par să se aranjeze

BERBEC În această sâmbătă eşti un „lup singuratic”. Atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de cei din jurul tău. Îţi este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar sunt regulile jocului social.

TAUR Când ai ajuns la capătul a ceea ce trebuie să ştii, eşti la începutul a ceea ce trebuie să simţi! Sâmbătă, cu Venus pusă pe croşetat, sau pe făcut goblenuri, perioada apare ca una obişnuită. Adică, multă distracţie – sărăcia omului, că şi costă mult! Adică în acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză ziua pare obositoare şi uşor enervantă.

GEMENI Un weekend indicat pentru evaluarea unor sentimente, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau scurte vizite, în familie, cumpărături, dar nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti. Sâmbătă nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Atenţie la micile accidente domestice în care eşti mare specialist şi un rafinat al durerii că de acea, de rafinament, îţi prinzi degetele!

RAC Cooperarea şi armonia constituie aliajul succesului, în weekend şi poate mereu. Cei din jurul tău ştiu că poţi reuşi în ceea ce te-ai angajat, aşa că te sprijină cât pot şi ei. Comunică! Sâmbătă, poţi organiza o mică petrecere şi așa îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. Ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă, în gospodărie, dar şi de distracţie!

Horoscop, sâmbătă, 26 noiembrie: O zodie se bucură de sprijinul celor dragi, iar lucrurile par să se aranjeze

LEU Ai unele oportunităţi, veşti. Poţi, printr-o manevră iscusită, să-ţi serveşti interesele strategice. Dar fă în aşa fel, ca să nu fie evident pentru legumele din jurul tău. Nici nu e greu! Sâmbătă nimic nu este urgent când este vorba de odihna şi de sanatatea ta. Mai pe seară intri puţin în viteză şi laşi lenea pe mai târziu, pentru ca ai nevoie de o tactică, de un plan pentru săptămâna viitoare.

FECIOARĂ În această zi de sâmbătă îţi intensifici eforturile pentru ca să găseşti noi rezolvări la problemele tale. Ești nemulțumit. Dar, eşti motivat şi vrei să păstrezi direcţia fără să fii invadat de interesele celor din jurul tău. O veste bună, poate pe seară. În general, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău!

BALANŢĂ În acestă perioadă realizezi că trebuie să cooperezi, să lucrezi în echipă. Nu îţi place acest lucru, eşti un individualist, dar trebuie să faci în viaţă şi compromisuri. Sigur, avantajoase! Sâmbătă încearcă să eviţi episoadele în care trebuie să dai explicaţii! Dimineața relaxantă! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION O sâmbătă mai complicată, cu o senzaţie de „déjà vu”. Dar ceva pare că nu e cum trebuie, sună fals. Sâmbătă nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Dar pe termen lung, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti obosit!

Horoscop, sâmbătă, 26 noiembrie: O zodie se bucură de sprijinul celor dragi, iar lucrurile par să se aranjeze

SĂGETĂTOR Ceea ce trebuia spus mai demult, o să comunici în această sâmbătă. În familie, în duo, ieşi din rezerva ta, care să fim drepţi, nu te avantaja, şi încerci să pui diplomatic lucrurile la punct. Eşti surprins, mai nimic nu e cum doreai, dar nu e nimic negativ. Nu fii ostil, adapteză-te rapid la situaţie şi o să-ţi fie bine! O realizare interesantă în a doua jumătate a zilei, poate mai pe seară.

CAPRICORN În acaestă sâmbătă ai noroc, ţi se promit mijloace şi ajutor suficient ca să-ţi duci interesele la bun sfârşit. Viitorul îţi apare în nuanţe de roz, nu te grăbi, totul decurge conform planurilor! Stelele arată un drum, dar este lăsat la latitudinea domniei voastre. Întotdeauna, în viaţă, suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Mai pe seară, o veste – pe care o aştepţi de ceva timp!

VĂRSĂTOR Sâmbătă, poate la un film, poate la un concert, pe net, sunt multe oferte cu bani, sau fără, poate la o invitație, în vecini, poate la un prieten. Este o zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul rece, în care am intrat, din păcate. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de ceva bun cu o cafea parfumată şi poate şi de o discuție plăcută cu cei dragi. Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, ştiu că îţi plac ficţiunile şi romanele istorice.

PEŞTI Emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Totuşi, în această sâmbătă odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe altă dată. Sâmbătă programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme!