Horoscop sâmbătă, 13 aprilie. Zodia care nu trebuie să dea înapoi de la poziția de lider

Horoscop sâmbătă, 13 aprilie. BERBEC.   Pe măsură ce sentimentul de liniște începe să înlocuiască o sursă de stres, claritatea va înlocui confuzia. Momentul este perfect pentru că trebuie să fii în starea de spirit potrivită pentru a îmbrățișa schimbarea inspiratoare care vine în calea ta. Cosmosul îți oferă un cadou. S-ar putea să nu fie financiar – dar vă va îmbunătăți sentimentul de securitate. Pe măsură ce Venus se pregătește să treacă în semnul tău, devii din ce în ce mai conștient de cât de mult ești apreciat. Puteți folosi această afirmație pentru a energiza o situație neclară într-un mod de care toată lumea va profita.

TAUR.   Visele devin uneori realitate. De aceea există atât de multe povești și filme care reflectă această posibilitate. Dacă nu s-ar întâmpla niciodată, ar trebui să ne resemnăm cu toții cu un viitor în care speranțele nu ar putea fi niciodată împlinite; și a-și face dorințe ar fi zadarnic. Problema este că nu toate devin realitate. Ceea ce face dificil să aflați dacă sunt realiști sau destinate să rămână fantastice. Astăzi, pe măsură ce conducătorul tău, Venus, se leagă de Neptun visător, o situație problematică, pe care visezi să o rezolvi, poate începe să se transforme.

GEMENI.   Mercur, planeta ta conducătoare, retrogradă, te încurajează să te uiți din nou la ceva ce crezi că ai văzut deja. Nu numai că un factor important a fost trecut cu vederea, dar există mai multe în această situație decât credeți. Cineva v-a convins să acceptați o viziune convențională a unei probleme care are o mare profunzime (și posibilitate). Sarcina ta este să investighezi, apoi să explici opțiunile. Imaginația ta este cheia. O poți folosi pentru a vedea dincolo de faptele simple la un adevăr mai profund. Și odată ce ai înțeles potențialul său, îl vor vedea și alții.

RAC.  ”Sunt plecați cu zânele”. Folosim această expresie pentru a descrie oameni care nu par să ia decizii logice și sensibile. Nu este o afirmație pozitivă. Dar de ce nu? Cu siguranță planeta Pământ ar fi mult mai magică dacă am petrece uneori timp în țara zânelor? Unde trebuie să fii astăzi? În țara sensibilului? Sau într-un loc în care îți poți folosi imaginația? Situația cu care te confrunți necesită o latură sensibilă. Intelectul singur nu va fi de mare folos. E o treabă bună că ai niște praf de zână! Stropiți din belșug, astăzi! Trecerea într-o poziție mai înaltă sau o nouă misiune te poate speria în această sâmbătă. Luați lucrurile în propriile mâini, acceptați noi provocări.

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop sâmbătă, 13 aprilie. Zodia care nu trebuie să dea înapoi de la poziția de lider

LEU.   Nu suporți frivolitatea și ai motivele tale dar, prin a fi rigid, chiar nedrept, dacă ești prost dispus, riști să-ți înstrăinezi simpatia, sa încalci înțelegeri, să-ți pierzi din popularitate și sa nu mai fii popular. Spune ca nu-ți pasă! Autodisciplina ta impune admirația tuturor, dar severitatea ta răcește ardoarea cea mai entuziasta. Nu vei schimba starea de spirit a acestei zile axată pe banalități, modă sau media social… așa că ai inteligența să folosești această emoție lumească în loc să o suferi ca un Leu.

FECIOARĂ.   Chiar trebuie să puneți mai multă presiune? Există suficient timp în lumea ta pentru mai multe provocări? Lista ta de lucruri de făcut nu este suficient de lungă? Prezența lui Marte, în semnul tău opus, îți oferă multă energie. Dacă îl folosiți pentru a vă concentra, puteți face progrese către un obiectiv semnificativ. Dar, cu Mercur retrograd, ar putea fi ușor să-ți încurci comunicarea. Ceea ce înseamnă că ai putea scurtcircuita sistemul normal de control și echilibru. Fă-ți timp astăzi. Mergând încet, vei ajunge unde vrei să fii. În această sâmbătă, poți fi mai lipsit de griji, ceea ce iti va permite sa faci un pas înapoi fata de o afacere importanta neterminata. Sentimentală.

BALANŢĂ.  Când căutăm aspectele pozitive în viața noastră de zi cu zi, găsim mai multe despre care să fim pozitivi. După cum a spus Buddha: „Nu locuiți în trecut. Nu visa la viitor. Concentrează-te pe momentul prezent.” Este un sfat grozav, care, dacă este urmat, ne ajută să trăim vieți mai ordonate. Noi stim asta. Dar nu este ușor de pus în practică. Cu toate acestea, astăzi, cu domnitorul tău conectat la inspiratorul Neptun, dacă te concentrezi pe ceea ce este cel mai important, vei vedea ce trebuie să se întâmple în continuare și cum să faci asta.

SCORPION.   Un proces important de comunicare se complică. Unii spun mai multe decât ar trebui. Iar alții, care au informații relevante, nu spun destule. Dacă și-ar împărtăși cunoștințele, ar schimba perspectiva tuturor. Care este rolul tău în asta? Vă puteți folosi abilitățile pentru a încuraja un dialog mai echilibrat. Începeți prin a asculta cu atenție ceea ce se spune. Și acordați atenție mesajelor non-verbale. Cu puterile tale discriminatorii poți fi parte din soluție (mai degrabă decât parte din problemă). În această sâmbătă, a crede că situația ta financiară este favorabilă nu este doar un vis sau o dorință, este mult mai mult decât atât, este o realitate.

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop sâmbătă, 13 aprilie. Zodia care nu trebuie să dea înapoi de la poziția de lider

SĂGETĂTOR.    Oamenii sunt în mod inerent creativi. Unii dintre noi fac muzică. Unii dintre noi dansează. Alții pictează, cântă, scriu sau visează. Și în ciuda faptului că lumea ta este plină de obligații și reglementări, ești un Săgetător cu spirit liber care a venit aici pentru a sărbători miracolul vieții pe această minge de stâncă. Nu ar trebui să fii stresat la maximum. Îți amintești ultima dată când te-ai relaxat și te-ai distrat? Îndrăznești să faci ceva diferit astăzi? Dacă răspunsul este „da”, vei experimenta o sclipire de magie în orice faci. În această sâmbătă nu făceți lucrurile din obligație sau pur și simplu din motive financiare.

CAPRICORN.   Limbajul pe care îl folosim pentru a ne exprima este important. Când ne alegem cuvintele cu grijă, chiar și cele mai neplăcute sugestii devin acceptabile. Dimpotrivă, declarațiile dure și neconsiderate creează resentimente inutile. Dacă aveți de-a face cu o situație dificilă sau descurajantă, încercați să găsiți o modalitate diferită de a o descrie. Fă-ți versiunea cât mai pozitivă. Poate trebuie să fii imaginativ. Dar este in regula. Reîncadrându-l într-un mod mai plăcut, dumneavoastră (și toți ceilalți) vă veți simți mult mai bine să vă ocupați de el.

VĂRSĂTOR.   Cât de creativ te simți? Aveți soluții inovatoare în mânecă? Poți evoca câteva gânduri inspiratoare? Sigur ca poți. Chiar dacă crezi că ai rămas fără idei, cosmosul are multe de oferit. Și, deoarece Venus și Neptun se leagă, în conjuncție, ești norocosul său destinatar. Este posibil să vezi ceva care a fost ascuns din vedere; un indiciu, care vă va permite să spargeți un cod. Mintea ta inconștientă știe cum să rezolve o situație dificilă. Astăzi, pe măsură ce deveniți conștienți de aceste informații, le puteți utiliza.

PEŞTI.  În acest weekend este indicat să-ţi oferi un moment de respiro şi să vezi în ce parte vrei să o iei. Sâmbătă, poate este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta.  Nu încerca să fii de acord cu toată lumea, cu riscul de a părea schimbător sau nesigur. Sunteți printre cei pe care ne bazăm pentru a decide, pentru a lua inițiativa sau pentru a ne asuma responsabilitatea. Nu da înapoi de la această posibilă poziție de lider: prietenii tăi te susțin!