Horoscop luni, 22 aprilie. Zodia care trebuie să se stăpânească

Horoscop luni, 22 aprilie. BERBEC.  Stelele sunt de părere că lunea aceasta obiectivul tău ar putea fi să-ți regăsești luciditatea, diplomația și spiritul mic burghez pentru a putea tranșa, în mod eficient, un anumit conflict. Expresia popular spune cel mai deștept cedează, dar o negociere de succes este cea care se sfârșește cu ambele părți un pic nemulțumite. Poți avea unele dureri de cap, poate și la propriu şi la din cauza planetei Marte complex aspectate.

TAUR.  Nu renunța prea ușor, dar nici nu te supăra prea tare dacă nu te poți descurca mai bine decât ceilalți. Roata se învârte și probabil că va fi rândul tău să faci niște profituri frumoase în scurt timp. Conlucrează mai îndeaproape cu partenerii, fie de afaceri, fie de viață şi spune-le direct și exact ce dorești de la ei, cu un zâmbet dulce, dulce ca o prăjiturică din Orient.

GEMENI.  Entuziasmul și buna dispoziție par să puncteze discuțiile de astăzi. Pare să fi venit timpul să deschizi unele discuții pe care poate le-ai amânat și să vorbești deschis! Forma ta generală pare să fie din nou în creștere, îți poate fi mai ușor să ții pasul. Nu te lăsa impresionat de ceea ce auzi prin presă, de criza si de dezastre anunțate, totul e doar o mare campanie electorală!

RAC.   Climatul foarte dinamic te poate împinge către activități variate, marcate de creativitate sau care presupun abilități de conducere. Liderii, șefii, antreprenorii și managerii par să fie în centrul atenției. Nu fii comod, dă-ţi silinţa, poți beneficia de o mare oportunitate de a te face remarcat în ochii celor contează pentru tine. În mod pozitiv, desigur. Nu trebuie să vorbeşti mult, dar vorbește, însă, cu ”miez”!

astrologie, horoscop
SURSA FOTO: Unsplash.com

Horoscop luni, 22 aprilie. Zodia care trebuie să se stăpânească

LEU.   Contractele par să joace un rol important astăzi. Ar fi bine să profiți de aceste lucru. Pare să fie un moment potrivit să semnezi contracte legate direct de activitatea ta profesională sau care te pot privi în mod personal. Noi prietenii sau relaţii îți pot face ziua interesantă.  Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos, refuză lucrurile care-ți depășesc resursele de energie actuale!

FECIOARĂ.   Astăzi te poți simți mai încrezător, ceea ce îți poate oferi mai multă libertate. Profită de ocazie pentru a avea grijă de lucrurile tale personale. Ar putea fi o idee să iei o pauză de la rutina vieții de zi cu zi, în mod ideal poate chiar să-ți iei o zi liberă pentru a respire în voie și a te deconecta.  Astăzi te poți simţi în largul tău citind o carte sau vizionând un film bun, online, streaming. Poate fi o perioadă prielnică studiului şi creaţiei.

BALANŢA.  Devin posibile unele alianțe utile. Sapă în relațiile tale, așa poți găsi persoanele cu care poți profita de această oportunitate. Între tine şi reuşită pare să mai existe, totuși, un obstacol, un prag de trecut. Mare atenţie dacă ești plecat de acasă, în vreo călătorie sau delegație. Orele după-amiezii nu par să fie cele mai potrivite pentru decizii sau întâlniri importante.

SCORPION.  Pare să fie o zi tensionată în care e posibil să trebuiască să fii ocupat mai tot timpul. Dacă ai vreo petrecere de planificat, aceasta poate fi o zi perfectă pentru a pune lucrurile la punct. Păstrează-ți înțepăturile veninoase pentru viața socio-profesională, atunci când este cazul, dar ai grijă să nu-i faci pe cei apropiați să tragă ponoasele energiei tale negative. Mai bine ieși la o plimbare în parc și consumă-ți energia nervoasă!

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop luni, 22 aprilie. Zodia care trebuie să se stăpânească

SĂGETĂTOR.   Ai încredere în bunul tău simț. Dacă simți că ai aprofundat suficient lucrurile, acum poate fi momentul potrivit să iei o decizie și să acționezi. Stelele spun că te poți simți într-o formă excelentă, dar nu-ți irosi energia cu activități prea diverse una de cealaltă, temperează-te! În telenovela care se cheamă viața ta amoroasă pare ca au trecut şocurile şi trăirile intense, acum pare să fie momentul pentru puţină reflecţie.

CAPRICORN.   Inspirația pare să fie pe ordinea de zi, ai grijă să-ți precizezi foarte clar intențiile. Cu cât ești mai explicit cu tine și cu ceilalți, cu atât este mai probabil să-ți vezi visele împlinite. Nimic nu te oprește. Bravo, dar ai grijă, totuși. Nu contează ce şi cum faci, contează mai mult pentru cine, iar până la urmă rămâne doar rezultatul. Fă-ţi reguli şi respectă-le!  Până şi războiul și duelurile au regulile lor, chiar şi execuţiile publice.

VĂRSĂTOR.   Trecutul poate reveni în actualitate sub forma unei întâlniri, a unui mesaj, a unui apel telefonic. Semnele de oboseală se pot fac simțite, dar ți-ai putea permite să iei piciorul de pe accelerație, fără să-ți afectezi progresul proiectelor, nu ezita să o faceți. Creșterea nivelului de energie se poate traduce la unii  nativi Vărsători printr-o creştere a sensibilității. Încearcă să te stăpâneşti, nu intra în discuții în contradictoriu!

PEŞTI.  Dimineaţa zilei de luni poate fi mai densă, mai obositoare, dar seara poate fi relaxantă şi liniştită. Poți avea multe satisfacții datorită interacțiunilor cu cei mai tineri, în special cu copiii. Aspectul tău fizic poate fi preocuparea ta pe ziua de astăzi… Ți-ar putea prinde bine să te preocupi și de interiorul tău, de la cât de sănătos mânânci, la cât de sănătos gândești. Mens sana in corpore sano!

Horoscop luni, 22 aprilie. Zodia care trebuie să se stăpânească