Horoscop luni, 20 mai. Zodia care cade epuizată. Nu mai accepta ce nu eşti în stare să faci

BERBEC Astăzi, luni, aspectele planetare indică faptul că ai putea să-ți demonstrezi abilitățile sociale, cu hotărâre. Încrederea ta pare că este în creștere. Acesta poate fi momentul să decizi dacă să accepți sau nu o colaborare potențial fructuoasă sau să cauți să creezi tu însuți una. Pare să fie favorizat tot ce ține de proceduri oficiale, legale și administrative. Acum poate fi momentul potrivit să acţionezi în acest sens. Nu-ți pierde timpul cu trivialități, treci la obiect și totul va merge bine.

TAUR  Cei din jurul tău par să fie exigenți astăzi. Practic, tu pari să fii singurul care poate rămâne calm, poți rămâne liniștit, indiferent de ce se întâmplă. Vitalitatea ta poate fi supusă fluctuațiilor activităților tale, astăzi mai mult ca oricând. Nu-ți asuma responsabilități care nu-ți convin și pe care riști să le accepți doar pentru a-ți menține popularitatea. Acest lucru te poate conduce direct către epuizare, eșec sau conflict.

GEMENI Stelele par să indice că, în această perioadă, te poți afla într-o ușoară pierdere de energie. Te-ar putea bucura să te deconectezi de agitația zilnică și să trăiești momentul prezent. Într-adevăr, ziua se pretează să te deconectezi complet și să te concentrezi doar pe lucruri care te fac să te simți bine. Supraveghează-ți sănătatea și, în special, alimentația. Renunță la alimentele ultra-procesate, la zahăr, tutun și alcool, inamicii unei vieți echilibrate!

Horoscop luni, 20 mai. Zodia care cade epuizată. Nu mai accepta ce nu eşti în stare să faci

RAC Luni, s-ar putea să pari un pic cam prea băgăcios în ochii celorlalți, nu încerca neapărat să le afli pe toate. Întâlnirile sau discuțiile îți pot fi benefice, ascultă cu atenție ce se vorbește, norocul îți poate surâde. Poate fi recomandabil să dai dovadă de flexibilitate și mărinimie pentru a profita la maximum de oportunitățile aflate la îndemâna ta. O oboseală vagă se poate face simțită, deși nu ar trebui să te împiedice să rămâi activ, totuși ai face bine să dormi mai mult.

LEU Luni poate fi o zi grea, dar, în același timp interesantă pentru Leuți. Influențele planetei Venus denotă faptul că s-ar putea să te îndrăgostești din nou sau să cunoști pe cineva într-un mod surprinzător. Poate fi, de asemenea, o zi bună să comunici ceea ce ai de spus și, mai ales, să exprimi ceea ce simți cu adevărat, mai ales dacă ai simțit, recent o schimbare în ceea ce privește sentimentele tale.

FECIOARA Ritmul nu pare să scadă, ba chiar pare că tinde să se intensifice și pari să fii pe picior de război. Conjunctura îți poate exacerba dorințele și spiritul tău de cucerire. Pare că poți decide să nu mai joci roluri secundare și că poți fi gata să reclădești întreaga lume sau, cel puțin, să o vizitezi! Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant.

Horoscop luni, 20 mai. Zodia care cade epuizată. Nu mai accepta ce nu eşti în stare să faci

BALANŢA Pare că este timpul să te apuci de treabă, ca să zic așa, să-ți îmbunătățești relațiile sociale! Nu cere imposibilul, pretențiile tale te expun dezamăgirii. Rămâi tolerant, acționează pe etape. Poziţia lui Venus poate indica reuşite în mai toate domeniile.  Pari să fii plin de idei bune și imaginație pentru a le face pe plac celor din jurul tău. Acum poate fi momentul perfect pentru a organiza o mică petrecere!

SCORPION O zi amestecată, dar preponderent favorabilă. Nu pare că te vei descurca bine cu rutina. Nu-ți suprima instinctul, ia o pauză din viața de zi cu zi. Nu pari să fii, totuși, într-o formă grozavă, trebuie să-ți regăsești pacea interioară. Așa că profită de climatul ambiental pentru a-ți oferi o pauză care îți poate permite să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile.

SĂGETĂTOR Stelele indică faptul că azi ai putea fi mai îngăduitor, poți avea mai multă încredere, arată-ți recunoștința. Poți fii deosebit de receptiv la aspirațiile celor apropiați, dar acum poate că este momentul să te ocupi și de proiectele tale personale… Stelele și conjunctura astrologic te pot favoriza, astăzi, protejându-te împotriva unor potențiale atacuri așteptate sau neașteptate.

Horoscop luni, 20 mai. Zodia care cade epuizată. Nu mai accepta ce nu eşti în stare să faci

CAPRICORN Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Aminteste-ţi astăzi de acest vechi proverb din înțelepciunea populară românească și reamintește-ți că nu ești responsabil decât pentru acțiunile tale, pe lumea cealaltă și, culmea, la fel și aici! Cu excepția situației în care ești CEO, caz în care poate ar trebui să fii mai atent pe cine investești cu încredere! Ți se poate părea că totul se mișcă prea repede, s-ar putea să ai nevoie să apelezi la depozitele de energie ca să faci față!

VĂRSĂTOR Luni poate fi o zi grozavă pentru șefi și lideri, dar  puțin mai dificilă pentru cei care nu dețin nicio putere și riscă să se găsească sub stăpânirea unei autorități rigide și nu foarte binevoitoare. Apără-ți valorile! Atenție la interacțiunile cu semnele de Foc, de obicei le pui capac, dar astăzi ar trebui să torni o cisternă întreagă de apă ca să-i stingi. Mai bine păstrează mai toate relațiile la un nivel politicos, de fațadă, e mai sănătos!

PEŞTI Pare că îți începi ziua și săptămâna cu vioiciune și bună dispoziție. Declarațiile tale nu ar trebui să treacă neobservate, poți fi dinamic și eficient în urmărirea obiectivelor tale. Pari să intenționezi să creezi o atmosferă plăcută la locul de muncă și să-ți împărtășești entuziasmul cu cei apropiați. Ziua poate fi ideală pentru a planifica o ieșire cu colegii sau familia.

Horoscop luni, 20 mai. Zodia care cade epuizată. Nu mai accepta ce nu eşti în stare să faci