Horoscop 7 noiembrie 2018. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu

BERBEC Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise de realitate. Astăzi păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi fii cooperant cu cei din jurul tău şi, poate, mai practic. Lucrul în echipă este tema ta de astăzi, cum să lucrezi fără să-i ofensezi pe cei din jur și să o iei pe arătură cu rapiditatea ta proverbială!

TAUR O zi de miercuri care seamănă cu altă zi de miercuri în care rutina discuţiilor obişnuite de la serviciu devine monotonă şi cu o impresie de “déjà vu”.  Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună, despre cursuri de perfecționare sau un stagiu într-o specialitate care te interesează. Dar nu da vrabia din mână, pentru cioara de pe gard, fii atent!

GEMENI Conjunctura benefică, cu Mercur favorabil, patronul tău celest, te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale la serviciu, cele care trenează de mai mult timp. Nu, nu este vorba despre mărirea salariului sau de o avansare ci de o reașezare avantajoasă a sarcinilor obișnuite de serviciu. Cele pe care ar trebui să le știi din ROI și ROF, instrucțiuni pe care le au puține firme.

RAC  Intuiția iţi indică o zi bună, așa sunt de părere și stelele, nu ai mult de lucru, iar cu puţină gândire pozitivă poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi relaţiile sociale bune cu colegii de birou. Nu exagera cu camaraderia, dar nici nu fii omul din Neanderthal! Calea de mijloc, auritul drum – poate cumperi colegilor covrigi calzi!

LEU O persoană încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar, de fapt doresc doar să se folosescă de tine. Trebuie să depistezi cu iscusință pe cei care se uita la tine ca la un bancomat ambulant și să-i ții la distanță. Dacă poți, Leii sunt ușor de dus de nas cu lingușeli și capcane primitive.

FECIOARĂ Unele dintre planurile de viitor, mai ales în viaţa profesională, suferă din cauza întârzierilor arătate, cu autoritate, de Saturn. Însă, astăzi poţi progresa în rezolvarea problemelor amânate, sau încearcă să obții cu clienții o reeșalonare. Nu promite nimănui, nimic, în ceea ce privește termene de livrare, sau plăți la termen.

 

BALANŢĂ Zodiacul în general benefic te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale, de meserie sau profesie, care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi! Însă nu solicita astăzi bani de la bancă, nu efectua plati electronice, sau documentare, ce să mai vorbesc de cash, ține banii bine, astăzi poți înregistra pagube.

SCORPION  Nu poţi să placi la toată lumea, cauza e caracterul tău. Dar nici nu poţi să-ţi schimbi mereu caracterul, ca să placi. Aşa că azi nu mai filosofa şi încearcă să te faci plăcut printre colegii de birou, spune glume și bancuri, fii fată sau băiat bun! Dacă te lasă acul veninos din coadă…

SĂGETĂTOR Astăzi nu te grăbi, ia lucrurile încet, în serios, pe îndelete şi într-o ordine naturală. Eşti în formă bună şi asta e foarte avantajos. Ai de luat o decizie, eşti la o răscruce în viaţa ta profesională! Dar, mai așteaptă, nimeni nu te împinge de la spate, este hotărârea ta.

CAPRICORN  Ziua se află sub culorile optimismului şi, de aceea, ai noroc! Reuşeşti să te adaptezi rapid la schimbările şi problemele zilei, rezolvând cât şi cum poţi.Dar, nu exagera cu promisiunile, nu promite nimănui nimic, pentru că o să-ți fie amintite, cu reproș, așa este în afaceri, este vorba de parale, nu de ochi frumoși!

VĂRSĂTOR O zi bună, cu o perspectivă bună profesională! Cu calm, refuzând complicaţiile inutile, poţi s-o scoţi la capăt! Concentrează-te pe problemele tale de astăzi, urgente şi lasă zvonurile și intrigile de culoar! Este bine să cumperi pentru firma activele pe care le aveai în master plan.

PEŞTI   Ambianţa îţi ridică moralul, cam mediocru, probabil din cauza oboselii cronice. Cei din jurul tău au o zi bună, sunt în mare formă şi te antrenează şi pe tine către bucurie şi starea de bine! Pentru asta sunt prietenii, colegii de serviciu, cei care țin la tine, să te scoată, când trebuie, din borcanul cu melancolie.