Horoscop 6 noiembrie 2018. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu

BERBEC  Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unui coleg de serviciu. Poate fi o capcană! Fii prudent, calm şi precaut, mai ales în convorbirile la mobil, nu vorbi tare, chiar dacă crezi că nu ești ascultat de colegi! Nu încheia contracte, nu-ți pune semnătura pe nimic, astăzi!

TAUR  Conjunctura te descurajează să te ocupi de orice e important, riscant. Evită confesiunile despre secretele altora, ca să nu faci şi tu confidenţe, saucompromisuri. Ascultă, cu mare atenţie, mai ales dacă este specialitatea ta, interesul tău profesional. Întotdeauna ai de învățat ceva, mai ales din greșelile altora. Prevenit înseamnă pregătit!

GEMENI Astăzi,conflict dintre sentimente şi logică. Nu lua decizii importante. Amână toate întâlnirile pe care le poţi reprograma. Nu promite nimic. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează, lucrurile s-au bulucit și nu le mai poți face față.Nu te lua după zvonuri, după primul venit.Încercă să obții mai mute date, informații.

RAC Este necesar și avantajos să te ocupi de problemele legate de iarnă. Trebuie să prefigurezi, de pe acum, cum îți poate influența negativ anotimpul friguros, afacerile tale, ale firmei.Astăzi, nicio configuraţie negativă şi nicio veste importantă despre. Este una din zilele acelea rare, când eşti productiv, liniştit şi optimist!

LEU Conjunctura celestă este favorabilă, mai puţin în domeniul serviciului. Însă, cu tact şi calm poţi evita problemele. O atitudine de felul „da, înţeleg, de acord!” descurajează aproape pe oricine. Nu ai multe grade de libertate și nu știi să joci teatru. Dar fii constructiv, oferă soluții și termene, așa îi pui pe ceilalți în poziția de a analiza viitorul, nu să-ți critice realizările trecute.

FECIOARĂ Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă! Lucrează, cooperează, mai strâns, cu partenerii de muncă şi spune-le exact, clar şi precis ce aştepţi de la ei. Fă-te înţeles! Lucrul în echipă are multe secrete și unul dintre ele este comunicarea pe verticală și orizontală. Comunicare, nu palavre fără sfârșit și confruntări de orgolii dubioase.

 

BALANŢĂ  Zâmbeşte şi nu te lăsa provocat, mai ales în domeniul tău de activitate. Pe total o zi bună, în special dimineața. Cu toate că pare că este o zi bună, evită încăpăţânarea, graba şi nerăbdarea. Cei implicați în finanțe-bănci pot să aibă o ocazie interesantă.Nu pierde ocazia, genul ăsta de oportunități sunt ca trenurile – l-ai pierdut, trebuie să aștepți altul!

SCORPION Nu te lăsa antrenat în discuţii lungi. Pierzi timpul cu graţie şi timpul este bani!Dar, trebuie să fii politicos cu cei care vorbeşti, poate se simt singuri şi disperaţi şi se agaţă de vorbe! Încercă să fii plăcut, promite ajutor, dacă depinde de tine și ai capacitățile necesare. Nu aburi oamenii, nu le da false speranțe. Asta se face în politică, nu în afaceri!

SĂGETĂTOR Treci printr-o perioadă de vulnerabilitate emoţională, aşa că nu lua hotărâri pripite şi nu fii nervos. Evită conflictele şi totul se poate rezolvă. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ordinea stabilită a programului tău de serviciu, unde muncești. Încearcă să vezi dacă a mai apărut ceva nou în domeniul tău de activitate, mai ales dacă practici o profesie liberală.

CAPRICORN Ai o atitudine pozitivă, corectă, faţă de viaţă şi profesie, dar trebuie să fii un pic mai rapid! Astăzi ai ceva important de făcut. Închide mobilul, nu mai sta pe net, concentrează-te!Perfecționismul tău este bun, dar trebuie să te grăbești, doar nu ești șlefuitor de diamante. Aceia sunt la Amsterdam. Tu… oriunde ai fi și orice ai face este bine să termini cât mai repede.

VĂRSĂTOR  Astăzi este o zi obişnuită, pare că nimic notabil nu se întâmplă. Mai puţin faptul că un membru drag, al familiei tale, poate un junior, îţi dă o veste bună! Viitorul poate fi interesant, dacă poți pregăti un urmaș să-ți preia puntea de comandă al cuirasatului economic pe care îl comanzi. Alții spun că este doar o barcă, un SRL acolo, depinde de unde te uiți…

PEŞTI Nimic foarte special, nimic interesant, nimic spectaculos. O zi monotonă, liniştită. Pe seară, după programul de la serviciu, stelele te îndrumă la un film, sau la sală, apoi la o vorbă pe reţea. Pe total, o zi normală! Evită să intri pe curs de coliziune cu șefii, patronii, superiorii, chiar dacă știi că ai dreptate. Astăzi nu, poate mâine!

Horoscop realizat de Radu Ștefănescu