BERBEC Trebuie să arbitrezi unele conflicte, neînţelegeri, între cei din jurul tău. Lumea se bazează pe tine, pe cinstea şi pe spiritul tău drept. Zi de austeritate, încearcă să nu cheltuieşti. Totuşi căldura relaţiilor umane şi spiritul viu şi drept al zodiei te apără să intri pe curs de coliziune cu vreun coleg, sau şef. Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ. Seară relativ liniştită chiar dacă Marte, protectorul tău, este în zodia vecină, nu a ta!

TAUR Cu o conjunctură favorabilă poţi să-ţi pui la punct unele situaţii, fie la serviciu, fie acasă. Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi continuitate, ca să ai ultimul cuvânt. Calmul, diplomaţia şi o anumită încetineală majestuoasă te prind bine. Sigur, în lumea asta nebună care nu mai ţine seama de ritmurile naturale, trebuie să te repezi şi tu. Dar, mai rar!

GEMENI Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, lumea mai uită! Astăzi nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale, vezi să nu faci încurcături! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan sentimental eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol.

RAC Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt azi armonioase şi plăcute. O atitudine solidară şi neutră de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă în această zi. Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.

LEU Nu pierde timpul. Eşti bine-dispus şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile pentru serviciu. Ce va fi, va fi, nu trebuie să-ţi faci griji de pe acum! Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe strada cealaltă când vezi un cazino sau un birou de pariuri – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri…

FECIOARĂ Eşti într-un proces elaborat de triere a oportunităţilor profesionale. Fie că eşti la începutul, sau la sfârşitul perioadei active, întotdeauna sunt prilejuri, trebuie să fii foarte atent! Segmentul de timp în discuţie, ziua de astăzi, pare a fi o perioadă încurcată, dar nu negativă. O hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia.

BALANŢĂ Profesional, trebuie să aloci ceva mai mult timp legăturilor umane, sau de afaceri, pierdute din vedere. Poţi afla noutăţi interesante! O zi plină de nerv, chiar pe vremea asta capricioasă! Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atat la serviciu cât si in viaţa personală, suferă din cauza unor întarzieri. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate.

SCORPION Accelerezi un pic pentru că ai întrezărit o oportunitate. Gândeşte-te bine înainte să profiţi de o astfel de ocazie! Nu te încânta numai de prezent, vezi care sunt şi urmările în viitor… Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apoi ţine-te de ea, fă ceea ce trebuie!

SĂGETĂTOR Fă-ţi o ordine de priorităţi şi respect-o! Astăzi nu te împărţi în prea multe direcţii, nu fugi după doi, sau mai mulţi iepuraşi odată! Pe plan sentimental stai în defensivă, mai ai răbdare! Relaxează-te, asta este toată filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele începând chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. O zi în care socializezi pe net sau la mobil mai tot timpul.

CAPRICORN Trebuie să abordezi problemele frontal, e singura modalitate în care poţi acţiona. O propunere interesantă de la cineva din trecutul apropiat. Analizează cu atenţie, nu te grăbi, nu forţa! Astăzi, sinergia şi conjunctura planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar sunt mai puţin favorabile la bani şi glorie. Influenţele planetare confuze şi amestecate ca o salată ghiveci libanez iţi indică să ai astăzi o atitudine placută şi să nu te enervezi fără rost!

VĂRSĂTOR Astăzi ai intuiţie, instinct de învingător, pari a fi stăpân pe situaţie şi ai oarecare noroc! Nu-ţi plac situaţiile neclare, tulburi şi doreşti să le clarifici, sigur, în interesul tău! Domeniul sentimental fiind avantajat, nu trebuie să-ţi faci probleme, ci să le rezolvi convenabil. Pentru tine. Se apropie un prag, un obstacol de trecut, se apropie nişte termene şi nu ai banii necesari. Vezi de pe acum de unde să faci rost, nu lăsa pe ultima zi!

PEŞTI Astăzi joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine! Rolul tău: un om mulţumit de viaţă, iubit de cei din jur, evoluat spiritual. Poate se petrece o minune şi rolul devine realitate cotidiană! Banii sunt bine aspectaţi, câştig prin titluri de valori, valută, cambii, poate şi la afaceri legate de piese de schimb, jucării şi/sau tutun. Nimic amenințător la orizont.