Horoscop 21 septembrie. Început de săptămână cu probleme pentru o zodie: Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi

BERBEC Nu rata ocaziile de astăzi din cauza încăpăţânării, sau a grabei caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere, dar să nu te implici total. Limitează-te doar la activităţile de rutină. Relaţiile sentimentale sunt bine aspectate. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le, fie la serviciu, fie la piaţă, fie în dragoste. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul. Nu vorbi despre planuri pe termen lung, ca să nu zăpăceşti familia, pe cei apropiaţi. O veste pe seară de la rude de departe. Uită ieri, trăieşte astăzi, mâine – mai vedem…

TAUR Optimismul şi setea ta de viaţă sunt cheia succesului social de astăzi. Poate o convorbire, poate un eveniment în care eşti centrul atenţiei şi sarea în bucate. Profită, prilejurile sunt rare! Ceva se poate întâmplă – mare atenţie la călătorii, sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent, totul este foarte bine. Evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, curentul şi datoriile. Oferă respect celor mai bine plasaţi ca tine pe scara socială pentru că omul superior ascultă, omul materialist trăncăneşte, înţeleptul configurează – spune înţeleptul chinez.

GEMENI Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi. Fără prejudecăţi şi reţineri păguboase trebuie să afirmi astăzi exact şi cu multă hotărâre care sunt interesele tale! Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu, sau la şcoală, sau unde munceşti sau înveţi. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii. Deci, este momentul sa-ti faci prieteni in cadrul activitatii profesionale, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de sprijinul şi ajutorul lor competent.

Horoscop 21 septembrie. Început de săptămână cu probleme pentru o zodie: Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi

RAC Discuţii interesante. Cere un sfat juridic. Nu te lăsa invadat de interesele altora, este în defavoarea ta, foloseşte-ţi spiritul de sinteză cât mai bine. Nu poţi să-ţi permiţi niciun pas înapoi! Evita astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei, dar, cere un sfat. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Nu te duce la bancă sau la bursă, nici măcar în piaţa. Astăzi, nu! Stelele spun, la fel ca un bătrân înţelept chinez, că prea multa insistenţă duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul!

LEU O atitudine raţională, logică, te avantajează. Începe o perioadă interesantă pentru tine, nu lăsa pe cei din jur să-ţi bruieze sursele de informaţii. Comentariile sunt bune, dar nu necesare! Ceva despre managementul crizelor. Se declanşează o mica criză la serviciu, pe care o poti rezolva cu calm si tact, dar mai ales amintindu-ţi unde ai pus cheia de la uşa biroului! Glumeam, dar fii atent! Astăzi atenţie la atenţie, pentru că eşti într-o stare veseloasă, fleaţă şi confuză.

FECIOARĂ Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai posibilitatea să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci şi inspiraţie. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! Un telefon iti face multa placere – este cineva care te interesează. Atenţie la ce spui, vorbeşte clar şi nu te hăhăi tot timpul. Doar vocea trebuie să „zâmbească”! Perioada favorizează nativii care activează în transporturi, educaţie şi turism. Pe seară, în familie, cu prietenii ai tendinta, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, sa ţii la părerea ta şi să nu faci concesii sau compromisuri nimanui.

Horoscop 21 septembrie. Început de săptămână cu probleme pentru o zodie: Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi

BALANŢĂ Astăzi eşti uşor confuz şi se pare că ai pierdut din vedere reperele care te ghidează. Oferă-ţi puţină relaxare, poate un film bun pe net, sau o carte interesantă. Nu lăsa oboseala să-ţi conducă viaţa! Stai undeva unde este cald si bine! La propriu şi la figurat… Poziţia lui Venus indică reuşite în mai toate domeniile. Câştiguri modeste dar sigure. Sănătatea nu îţi este afectată, dar este bine să eviţi vremea capricioasă şi umezeala. Abordarea sistematică a situaţiei iti furnizează datele necesare rezolvarii ei. Partea proastă esta ca nu depinde numai de tine!

SCORPION Evită discuţiile aiurea cu cei din jurul tău. Pierzi timp şi te enervezi degeaba. Gestionează resursele pe care le ai cu multă grijă. Pe plan material, al proiectelor tale, eşti avantajat! Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează excelent. Totuşi, astazi nu trebuie sa forţezi lămurirea unor situatii sentimentale, deoarece atuul pe care te bazezi, gândirea rece, logica şi cinică nu te ajută prea mult. Horoscopul tău arată că iti este necesara o viata ceva mai activa, şi poţi incepe cu ceva mișcare, sport, chiar, evitand aglomeraţia și complicațiile inutile.

SĂGETĂTOR Şi astăzi eşti condamnat la o activitate cotidiană obişnuită. Totuşi, micile necazuri inerente şi agasante îţi par mai suportabile. Climatul este mai senin, te simţi mai bine, mai confortabil! Nu prea exista riscul să găseşti astazi adversari pe măsură în lupta cotidiană pentru supravieţuire şi întrecerea în parvenirea capitalistă, de aceea nu te apuca să-ţi bruschezi anturajul, prietenii şi pisica. Stelele si conjunctura astrologica te avantajeaza astăzi, protejandu-te eficace împotriva atacurilor duşmanilor stiuti si nestiuti. Astazi, totuşi, trebuie sa eviti asumarea de angajamente si responsabilitati pe termen lung, să nu pleci în nicio călătorie lungă.

Horoscop 21 septembrie. Început de săptămână cu probleme pentru o zodie: Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi

CAPRICORN Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul sentimental! “Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”! Aminteste-ţi astăzi vechea vorba şi așa poți evita multe momente neplacute şi/sau jenante. Micile înfumurari pe care le afisezi pot fi interpretate ca un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Uneori si invingătorii sunt virtuali! O atitudine de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această perioadă. Relatiile cu persoanele născute în semne de aer şi pământ sunt astăzi armonioase, dar nu prea grozave cu cei născuţi în semne de apă şi foc.

VĂRSĂTOR Astăzi poţi dezarma sau convinge pe oricine prin calmul şi zâmbetul tău permanent. O zi favorabilă deciziilor inspirate în ceea ce priveşte planul sentimental. Seara, la cumpărăturile de luni, de completare după consumul din weekend! Astăzi coopereaza, dar atenţie la confesiuni… Evită intimităţile despre secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare. Adică să nu fii obligat de conversaţie să faci şi tu confidente. Ascultă, însă, cu atenţie. Bârfele sunt atât de plăcute! Astazi atentie la un Leu sau Leoiaca din anturaj. Sau la alt semn de foc care pare ca scoate văpăi. Proiectele începute astazi pot aduce rezultate excelente.

PEŞTI Dacă este vorba de ceva important, atunci astăzi este ziua. Dar, mare atenţie la călătorii, sau deplasări. Dacă eşti inspirat, vigilent şi prudent, totul poate fi în parametri favorabili ţie. Pe seară ai parte de evenimente sociale şi/sau din sfera culturii şi a artei. Probabil, pe net. Trebuie să-ţi dai părerea într-o problemă importantă. Spune ce ai de zis, dar cu mare diplomaţie şi prudenţă!

Horoscop 21 septembrie. Început de săptămână cu probleme pentru o zodie: Nu juca după cum cântă alţii! Decât dacă este pe bani foarte mulţi