Horoscop weekend 19-20 septembrie 2020! Zodia care are parte numai de vești proaste. Se enervează din orice

BERBEC   Nu da crezare celor care vor să-ti strice weekendul cu veşti proaste. Trebuie să verifici informaţiile şi să nu te bazezi pe ele.  Nu te enerva din lucruri de nimic, vezi-ţi de programul tău. Berbecii de toate categoriile, trebuie să-şi îndrepte atenţia către membrii mai mici ai familiei, ca să n-o păţească. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film pe net, poate la o terasă în vecini, poate la un prieten care are curte. Duminica este zi de pregătit garderoba pentru sezonul de toamnă.

TAUR    Desfăşori şi risipeşti multă energie pentru un lucru de nimic. Dar, obţii mai multă libertate în folosirea timpului tău liber. Evită activităţile care nu sunt absolut necesare în weekend! Configuraţiile planetare mixte şi o privire mai filozofica asupra vietii vor face ca aceast weekend sa treacă repede şi fără necazuri mari. Legăturile de sânge şi de mir conteaza, restul sunt niste străini, aşa că tot de la parinţi sau frati poţi obtine ceva bani şi poate si o vorba buna. Asta duminică. Trebuie doar să încerci.

Horoscop weekend 19-20 septembrie 2020! Zodia care are parte numai de vești proaste. Se enervează din orice

GEMENI   Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda şi caută, poate vei găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum. Stelele şi conjunctura astrologica te avantajeaza astăzi, protejându-te eficace împotriva atacurilor familiei şi prietenilor care vor neapărat să te scoată la plimbare sau la nu ştiu ce eveniment electoral. Tu vrei să stai acasă! Duminica trebuie sa eviţi asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni bombastice, pe care apoi să le regreţi.

RAC  Dedică weekendul rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul munceşte pentru tine! Un semn de foc iţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. In aceasta perioada a weekendului ai ceva noroc. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni. Surprize plăcute şi mai puţin placute, situaţii care evolueaza spre intorsaturi neaşteptate, dar comice până la urmă, sunt deliciile weekendului.

Horoscop weekend 19-20 septembrie 2020! Zodia care are parte numai de vești proaste. Se enervează din orice

LEU   Sâmbătă poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Duminică, cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Odihneşte-te mai mult!

Toată lumea se grăbeşte. În acest weekend este indicat să-ţi oferi un moment de respiro şi să vezi în ce parte vrei să o iei. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta profesională, sau, sentimentală.  Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstrainează, în loc să atragă!

FECIOARĂ  Ai adunat multe frustrări, ai muncit mult, dar împrăştierea şi lipsa de efort concentrat, te face să te învârteşti în cerc. În weekend ai nevoie de o bună gimnastică a minţii şi a trupului!

Debarasează-te de toate prejudecatile si micile frane psihice care ti-au frânt elanul si nu ţi-au permis să-ti arati adevaratele calitati de organizator şi de ce nu, de arhitect amator. Eleganta şi bunul-gust sunt elementele necesare în viaţa de zi cu zi. Nu spune că nu ai bani suficienţi ca să fii la modă! Coco Chanel spunea că elita crează moda intr-o zi când nu are bani!

Horoscop weekend 19-20 septembrie 2020! Zodia care are parte numai de vești proaste. Se enervează din orice

BALANŢĂ   Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple, ca în cazul acestui weekend. Lasă analizele sofisticate şi filosofia pe altă dată! Duminică nu trebuie sa forţezi lămurirea unor situaţii, deoarece atuul pe care te bazezi, armonia empatică, nu te ajuta prea mult. O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încercă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea celui în cauză şi nu o descriere cît mai apropiată de realitate. Duminică seara poți să primeşti o veste, care te poate bucura.

SCORPION   În acest weekend poţi găsi cuvintele şi ideile necesare. Totuşi, în demersul tău eşti prea evident, prea interesat, trebuie să fii mai seducător, mai plăcut, dacă chiar doreşti să ai succes! Sâmbătă – micile infumurari pe care le afisezi pot fi interpretate ca un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Cineva, probabil din Fecioară, sau Săgetător  încearcă să te ajute, să-ţi intre în graţii. Sâmbătă seara eşti invitat, se pare, la o petrecere veselă, poate la un nativ din Fecioară, poate la o petrecere – fără niciun motiv! Duminica, zi de ordine şi curăţenie.

Horoscop weekend 19-20 septembrie 2020! Zodia care are parte numai de vești proaste. Se enervează din orice

SĂGETĂTOR    O situaţie care pare cam încurcată! Şi nici nu ştii cum s-o descurci. În orice caz aşteaptă sau oferă explicaţii. Motivaţia problemei poate duce la găsirea soluţiei. Nu pleca la drum lung!

Nu te amesteca cu cei care nu sunt ca tine. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici. Cercul tau de prieteni este destul de bun, nu te baga in cine ştie ce fiţe. Duminică nu uita că o anumia rutina se cere in profesie, sau meserie si se numeste metoda, dar in dragoste trebuie sa aduci mereu ceva nou, ca sa-i intretii veşnic flacăra !

CAPRICORN   În acest weekend perfecţionismul tău îţi subliniază seriozitatea, dar şi nevoia de distracţie şi relaxare. Poţi să iei deciziile care trebuie, când trebuie, conjunctura te favorizează. Horoscopul tau te sfatuieste sa ceri sfatul si sprijinul unui prieten experimentat, inainte ca ceilalti sa se prindă că nu stii să te descurci. Poate că este vorba de petrecerea de sâmbătă seara, sau de team building-ul de care esti responsabil, ceva de genul ăsta. În orice caz, distracţia este pe măsura dorinţei tale. Stelele fixe te avertizeaza sa-ti supraveghezi sănătatea şi regimul alimentar şi… trebuie să răreşti ţigarile, sigur, dacă fumezi! 

VĂRSĂTOR   Sâmbătă eşti cam lent pentru gustul celor din jur. Poţi replica că nu te grăbeşti, după politica lucrului bine făcut! Duminică, zi de totală relaxare, nu trebuie să faci nimic, nimic! Sâmbăta o poti folosi sa iei, in sfarsit, decizia aceea desteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme. Nu tot ce este adevarat şi drept trebuie, însă, spus in gura mare, trebuie sa dai dovada de mai multa diplomaţie şi tact in relatiile cu familia ta, cu anturajul tau. Duminică, probabil, o să te trezeşti la prânz, aşa că abia dacă ai timp să pregăteşti programul de săptămâna viitoare. Pentru că în jungla asta de beton, cine nu are un plan, este devorat de monştrii!

PEŞTI   Un weekend senin, la figurat, poate şi la propriu! Sinceritatea, modul tău cinstit, direct de a fi, îţi pot aduce rezultate sentimentale bune. Nu schimba abordarea, nu încerca să joci un rol!

Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu, se răzbuna sâmbătă. Discutii aprinse cu cineva de la care vrei să obtii ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logica. Duminică trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să te duci la un concert, poate o prăjitură cu cafea scumpă, la o petrecere ad-hoc, sau pur şi simplu, să stai relaxat în pat. 

Horoscop weekend 19-20 septembrie 2020! Zodia care are parte numai de vești proaste. Se enervează din orice