BERBEC Un weekend dens, mai ales prin aglomerarea distracţiilor, a drumurilor şi a schimbării de ritm. Seară plăcută cu cei dragi cu planuri de viitor, şi de ce nu, o posibilă vacanţă în croazieră! Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi complicaţiile sentimentale care nu sunt absolut necesare. O sâmbătă obositoare, dar plină de realizări. Duminică plăcută, dar cu gând de drum. Drum pe care poţi să-l faci şi la cumpărături, dacă nu pleci în croazieră!

TAUR   Venus, patroana ta, este în aspecte bune, ca şi şansele tale. Eşti favorizat, mai ales în domeniul sentimental, familie şi cămin. În weekend poţi realiza ceea ce ţi-ai propus de mai mult timp. Sâmbătă, lasă-ţi curiozitatea să exploreze noi domeni. Nu este nimic greşit la planul originar, sunt necesare doar mici schimbari şi reglaje de rutina. Duminică, atenţie la influenţa din ce in ce mai mare a unui partener cam încapăţânat din familie.

GEMENI Evită enervarea şi graba. Ca să scapi de insistenţele celor din jurul tău, care ţi-au făcut program de weekend, trebuie să ai aerul unui gânditor profund şi preocupat de mari probleme! Sâmbătă evită discuţiile lungi şi fără rost, dar nu fi concis ca un automat care spune ora. Pildele, povestiorele, bancurile şi mai ales tăcerile cu subânţeles sunt mai grăitoare decît o mie de discursuri meşteşugite! Şi ţie îţi cade un ceva petreceri, duminică, aşa că nu mai fi disperat!

RAC Este semn că eşti provocat la o discuţie ascuţită. Fereşte-te să iei decizii bazându-te numai pe informaţiile aduse de cei care „îţi cântă în strună”. Sâmbătă poţi profita de un eveniment deosebit. O serie de aspecte planetare contradictorii fac ca trăirile tale să fie complexe, dar toate, aproape fără excepţie le tratezi sub o rezervă dată de comoditate şi de impresia că totul este o piesă ce se joacă numai pentru buna ta dispoziţie. Noutăţi interesante, mai ales în a doua parte a intervalului, duminică.

LEU Copiii şi/sau animăluţele s-ar putea să-ţi ocupe tot timpul din acest weekend. E distractiv şi plăcut. Jocuri, distracţii, fugăreală şi multă veselie. E bine să ai două zile libere!Weekend-ul aceasta este o perioadă sensibilă. Soarele trece prin grade magice care rezonează în adâncul fiinţei tale. Dorinţele tale secrete, visurile nespuse, par că încep să se materializeze, cum s-au materializat şi în trecut. Eşti norocos şi ştii asta!

FECIOARĂ Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante, sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul capriciilor. Întâlnirile sau distracţiile de weekend îţi aduc un oarecare confort şi te motivează.Sâmbătă, odihneşte-te mai mult, relaxează-te, oboseala cronică s-a strâns ca o zgură şi poate să te afecteze. Duminică nu uita că mai tot timpul suntem pe drumul critic între Destin şi Liberul Arbitru.

BALANŢĂ Sâmbătă, o zi incertă şi uşor disarmonică, până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru. Evită, sâmbătă, discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Seara relaxantă. Duminică, nu da curs propunerilor extravagante, cum ar fi o curăţenie generală sau o excursie cu prietenii la munte, odihneşte-te şi relaxează-te.

SCORPION Încă două zile favorabile când conjunctura astrologică este alături de tine. Este avantajos să începi distracţii noi, să motivezi oamenii. De asemenea, o perioadă favorabilă relaxării.Sâmbătă, zi favorabilă călătoriilor scurte, evenimentelor sociale şi artistice. Nu fă promisiuni, nici nu astepta propuneri. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Duminică lasă analizele sofisticate pe altă dată.

SĂGETĂTOR Sâmbătă limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi deplasările care nu sunt necesare. Este indicat să faci cumpărături, sâmbătă, pe îndelete, aproape de ora de închidere a magazinelor. Noaptea te fascinează fie că eşti de tipul „diurn” sau „nocturn”. Dar, o posibilă seară de duminică plăcută, cu cei dragi, cu planuri şi proiecte de viitor.

CAPRICORN Sâmbătă, dacă poţi – evită să faci cumpărături, mai ales bunuri de folosinţă îndelungată. O configuraţie complexă şi rară te predispune în acest weekend atât la contemplare şi lene cât şi la acţiuni impetuase şi la nervozitate. Duminică emoţiile tale sunt puternice şi ai tendinţa să izbucneşti din te miri ce. Ai o grijă pentru cineva din casă – atenţie la animăluţe şi în special la căţei – ține bine lesa și nu-i pierde din ochi când ieşi afară cu ei!

VĂRSĂTOR  Sâmbătă trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovadă unui conducător inspirat al propriului Destin. Sâmbătă, evită enervarea şi hotărârile pripite, mai ales dacă sunt provocate de bârfe sigure. Pe de altă parte ca să scapi de insistenţele anturajului care doreşte neapărat să-ţi facă program de cumpărături şi curăţenie trebuie să ai aerul unui gânditor profund şi preocupat de mari probleme. Duminică parcă nu ar fi bine să te duci la cumpărături!

PEŞTI Nu te enerva din lucruri de nimic, fii constructiv. Nu lua hotărâri când eşti iritat, mai bine lasă lucrurile să se rezolve singure. Nu spera mult de la cei cu care te întâlneşti în acest weekend.Sâmbătă, stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale de către cei din jur, de către partenerii de discuţie. Duminică, cumpărături – da, dar împreună cu familia, prietenii, nu singur!