BERBEC Astrele indică aspecte negative. Încerci să ajuţi pe cineva apropiat. Persoana în cauză nu te respectă şi trebuie să o laşi să meargă pe drumul ei. Pe de altă parte carisma ta este în creştere şi poţi avea o serie de succese sociale. Dragostea este bine aspectată, interesul tău pentru acest domeniu are o dinamică pozitivă. Proiectele începute mai ales dimineaţa, dar şi după ora amiezii, au toate şansele să fie benefice.

 

TAUR Concentrează-te pe controlul nervilor tăi, încordarea nu este benefică. Atenţie, dacă ţii să le arăţi tuturor că tu ai dreptate, s-ar putea să rămâi singur – şi în familie şi fără prieteni! Ai chef de discuţii. Ba mai mult, vrei să spui ceea ce ştii celor dragi. Dar nu-i bate prea tare la cap! Vrei să te faci util şi să fii de ajutor, deci nu exagera, fii înţelept, nu cicălitor!

 

GEMENI Gândurile care te obsedează nu au temei, poate surveni oricând o rezolvare neaşteptată. Nu reuşeşti să risipeşti toate îndoielile, dar măcar destinzi atmosferă cu o glumă bine plasată!

Limitează-te la activitatea contidiană. Nu trebuie să întreprinzi nimic important financiar. Îţi place din nou să monopolizezi atenţia celor din jurul tău şi să intri într-un caleidoscop de trăiri, sentimente şi aventuri din cele mai interesante.

 

RAC Crezi că o mare povară ţi s-a luat de pe inimă! Te-ai obişnuit, de fapt, cu o situaţie discutabilă… Obişnuinţa este o a doua natură, aşa se spune, dar vezi care este exact interesul tău! Cheltuieşti prea mult şi până la urmă pe mici lucruri inutile. Spre seară, o veste bună, de departe. Probabil un raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale. Şi, poate, o întâlnire drăguţă!

 

LEU Astăzi evită şefii, directorii, patronii, ofiţerii, episcopii etc – cei, ierarhic, mai mari şi mai tari ca tine. Treci printr-un moment de sinceritate acută şi s-ar putea să le spui ce gândeşti… Ar fi o mare greşeală! Evită deciziile care duc la schimbări majore şi mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective.

FECIOARĂ Dacă ai aspiraţii de creator, doreşti o situaţie nouă, inedită, poţi să te bucuri – astăzi este ziua ta norocoasă! Lucrurile şi evenimentele încep să se înşire cuminţi, cu docilitate! O zi de marţi obositoare, (trei ceasuri rele!) dar până la urmă productivă. În general, lucrurile devin mai dinamice, evenimentele mai dese, trebuie să profiți de oportunități.

 

BALANŢA Viaţa afectivă îţi produce azi mai multe prilejuri de mulţumire. Meriţi acest lucru, dar continuă să faci eforturi pentru păstrarea echilibrului în familie, în duo. Solo, comunică mai mult! Realizezi că ţi se recunoaşte adevărata ta valoare şi eşti apreciat. E un motiv în plus să te echilibrezi, să-ţi recapeţi încrederea în forţele tale şi să fii gata de performanţe deosebite!

 

SCORPION Astăzi îţi aduci aminte că eşti făcut din carne şi oase. Unele dureri, oboseala cronică, plictiseala existenţială! Odihneşte-te, neapărat! Ia şi o carte bună. Bine… şi smartul sau tableta! Ai impresia ca rezultatul nu merită efortul. Aşa că stai liniştit, ai o zi senină şi frumoasă, cum nu ai mai avut de mult timp. Dacă te doare ceva înseamnă că exiști…

 

SĂGETĂTOR Este necesar să echilibrezi timpul acordat muncii, activităţii şi vieţii de familie, de cuplu. Chiar dacă lucrezi la o “firmă-internat” poţi compensa timpul prin intensitatea afectivă! Nu este uşor să faci alegeri, să iei decizii care să fie şi înţelepte şi profitabile şi să nu supere pe nimeni! Stabileşte priorităţile! Răsfață-i pe cei dragi, ei abia aşteaptă asta!

 

CAPRICORN Îţi place să fii discret, să nu te afişezi, să „joci din spatele scenei”. Este prudenţa şi discreţia zodiacală, dar aplauzele şi banii le iau alţii pentru munca ta! Încearcă să pui, cu eleganţă, lucrurile la punct! Ceea ce pare a te preocupa astăzi în cel mai înalt grad este părărea celor din jur despre tine, în special a partenerului(ei) şi a familiei. Imaginea ta este cum trebuie, nu-ţi face griji!

 

VĂRSĂTOR Faci planuri, îţi vin idei, te decizi să iei iarăşi iniţiative riscante. Te simţi inspirat! Dar, atenţie, nu repeta greşelile din trecut, oamenii sunt aceiaşi, ai nevoie de o noua abordare. Conjunctura e bună. Mai ales în relaţiile profesionale, de afaceri, de serviciu. Dacă nu speculezi oportunitățile poți să pierzi ocazia să faci câţiva arginţi în plus. Dar, poţi obţine ceva mai valoros! Totuşi, ziua pare delicată.

 

PEŞTI Ocolind adevărul, îţi îndepărtezi prietenii. Dacă eşti şef, astăzi nu ezita să-ţi asumi răspunderea, dar nu să plăteşti tu pentru alţii. Generozitatea ai risipit-o deja pe cine nu merita! Răbdarea ta s-a evaporat, probabil din cauza nesimţirii partenerului, dacă vrei un scandal, e foarte uşor! Dar mai bine gândeşte-te la ceva elaborat, „plăţile” de genul ăsta se fac la rece!

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: