BERBEC Dacă poți, ocupă-ți ziua cu ceea ce îți face plăcere, fă o cură de starea de bine. Dimineața, gândește-te dacă răspunzi la mobilele pe care nu le cunoști: sunt greșeli, sau vești proaste! Selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental. Talentele de diplomat, pe care poţi să le foloseşti astăzi cu succes, te ajută, pe seară, să te simţi bine şi echilibrat.

TAUR Astăzi, liberul arbitru are prioritate! Nu ești în cea mai bună formă, așa că, dacă depinde de tine, amână tot ce pare important şi mai ales dacă e în legătură cu planurile tale de viitor. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor. Ca să fie totul simetric, în echilibru, astăzi te enerveză atitudinea infantilă şi capriciile cuiva din anturaj. Pe plan financiar sunt nişte oferte seducătoare care te-au cam ameţit de cap – tocmai de aceea, nu trebuie să le dai curs!

GEMENI Ai ceva personal de ascuns așa că trebuie să afişezi un surâs încântător, dezarmant! Aşa îi îmblânzeşti pe cei care vor să-ţi facă reproşuri. Asigură-i de toată cooperarea ta. Mâine! O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Se pare că nicio lovitură grea, niciun complot financiar nu vizează banii tăi. Poate unde sunt prea puţini. Te-ai descurcat întotdeaună, o să treci şi peste obstacolul acesta. La serviciu, sau unde activezi, este o atmosferă cam neplăcută, probabil din cauze meteorologice – reflectezi. Nici tu nu ai gânduri mai roze, aşa că fă-ţi o cafea fierbinte şi înmiresmată care te face să te gândeşti la locuri exotice, unde, crezi tu, totul este facil şi plăcut. Aiurea, am fost acolo!

RAC În curând se termină o etapă, un modul din viața ta. Fie că ești conștient, sau nu, de acest lucru, trebuie să-ți faci planuri de viitor, o foaie de parcurs. Cere și un sfat, competent! Pentru rezolvarea unor situaţii în domeniul profesional trebuie să dai dovadă de mai multă obiectivitate, să ai o perspectivă mai largă a problemei urmărite. Uneori, specializarea prea îngust nu serveşte scopului. Pe de altă parte ziua de astăzi este favorabilă domeniului sănătăţii, a tratamentelor, a îngrijirii sănătăţii, a cosmeticirii până la extremul unui răsfăț princiar. Nu costă mult, dar te face să te simți bine!

LEU O situație obișnuită pentru tine, nu ai timp! Pune o ordine firească în acțiunile tale, fă-ți o listă de priorități. Atenție la durerile musculare și de spate, nu le lăsa să-și facă de cap! Tăcerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent. Dimineaţa, la orele de program, te concentrezi greu la munca ta. Visurile îţi par mai importante şi este dificil să te reîntorci la realitatea prozaică şi monotonă. Este momentul să te ocupi de imaginea ta profesională, de „legenda” pe care trebuie să o construieşti. Foloseşte acestă zi când imaginaţia îţi zburdă ca să profiţi şi să obţii ceva palpabil.

FECIOARĂ Eşti într-o formă fizică bună şi într-o dispoziţie pozitivă. Încerci să faci parte dintr-o poveste de succes, dar parcă ai fi invizibil! Insistă, convinge-i, norocul ajută pe cei curajoşi! O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. La serviciu, birou, fabrică, şcoală, în fine, pe unde îţi petreci jumătate din zi şi uneori chiar toată ziua, astăzi trebuie să joci rolul de „mama răniţilor”. E un rol care te prinde, zodia ta este expertă în ”servicii oferite altora”!

BALANŢĂ Astăzi ai o intuiţie, un fler deosebit! Poţi să descifrezi unele motive ascunse ale celor din jurul tău. Aşa poţi să-i ajuţi, sau să-i eviţi, dacă sunteţi pe curs de coliziune a intereselor! Evită activităţile care nu sunt absolut necesare. Puţină comoditate, o pauză, nu îţi strică, pentru ca repausul, relaxare sunt uneori foarte necesare având virtuţile lor de refacere a vitalităţii. Zi favorabilă corespondenţei, scrie e-mail-uri, poate demodatele scrisori şi ilustrate, socializează pe net, vorbeşte cu cei dragi, cu anturajul, comunică, în general. Acea parte excesivă din natura zodiei se ilustrează astăzi din plin.

SCORPION Perioadă favorabilă pentru proiectele pe termen lung, strategice. Nu lăsa lucrurile nelămurite, încearcă să clarifici situațiile tale sociale și sentimentale. Este o problemă complexă, nu? Eşti într-o situaţie complexă, trebuie să negociezi! Punctualitatea este politeţea regilor – ai auzit uneori acest proverb, mai ales când erai tu în întârziere. Tragi concluzia că nu poţi deveni rege. Nici nu îţi doreai prea tare, dar totuşi trebuie să ajungi la timp, când ai convenit o întâlnire, o oră fixă. Este respectul pe care îl datorezi celuilalt sau celorlaţi parteneri de întâlnire. Evită deciziile care duc la schimbări majore. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective, însă.

SĂGETĂTOR Iată că astăzi ești în rezonanță activă cu situațiile cotidiene. Adică, ești realist și ai o intuiție bună. Dar, ai nevoie de puțină solitudine, ca să iei în liniște cele mai bune decizii. Pe de altă parte, lasă lucrurile profesionale să se petreacă natural, de la sine. Nu interveni, nici măcar cu un sfat. Cu un zâmbet complice, da! Sunt perioade de timp şi astăzi este una dintre zilele acelea când intervenţia ta strică mai mult decât ajută. Anumite amintiri, nu prea plăcute, din trecutul recent, te bântuie astăzi. Nu amesteca merele cu perele, nu trăi astăzi în trecut. Nu uita că orice eveniment are doza lui de învăţăminte, că orice eşec poate pregăti un succes viitor.

CAPRICORN Fie că te enervezi, fie nu, eşti în aceiaşi situaţie! De ce să-ţi faci probleme? Fii calm, gândește cu iscusință şi o să găseşti, cu siguranţă, o soluţie! Poți să ceri și un sfat bun. Dacă ai avut o noapte relaxantă ziua de azi îţi poate aduce multă satisfacţie. Este o zi plină, densă, cu multe impasuri. Dar şi cu multe posibile realizări şi succese. Problema ta este cea a siguranţei. Nu prea îţi place să rişti. Pentru ca să te simţi în siguranţă trebuie sa te simţi puternic. Ca să fii puternic trebuie sa ştii multe şi să ai un perfect echilibru interior. Fii mai filosof, mai „zen” că nu o să primeşti bastone în cap, după cum fac maeştrii zen cu discipolii care nu se pot concentra.

VĂRSĂTOR Începi să bănuiești cu putere că se cam abuzează de bunele tale intenţii! Mai ales dacă crezi că este un mic șantaj sentimental, nu lăsa să se folosescă de tine, nu eşti bancomatul nimănui! Parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte volubil şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire totul se termină cu bine. Noutăţi, veşti pe care le primeşti cu bucurie. Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu, școală, sau la muncă, unde îţi desfăşori activitatea. Abordarea sistematica a situatiei iti furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi colegii.

PEŞTI Astăzi, orice dificultate, cât de mică, te epuizeză. Se pare că ai ajuns la limită. Oboseala cronică, dar şi viaţa de guerrilla urbană, în care te aperi în fiecare moment de oricine și orice! Optimismul şi energia ta nu sunt fără limită – așa că mare atenţie cu cine te te asociezi, să nu fie vreun vampir energetic. La serviciu, birou, fabrică, în sfârşit, la muncă sau la şcoală, trebuie să dai dovadă de solidaritate, de coeziune, ca să trecei împreună cu ceilalţi obstacolul. Trebuie să colaborezi şi să comunici mai mult. Poţi găsi sprijin fiabil şi peren în anturajul tău, trebuie doar să-l ceri. Pe plan sentimental liberalismul tău îţi conferă coordonatele necesare unei libertăţi de expresie şi de mişcare.