BERBEC

În weekend conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Sâmbătă este o zi bună în care eşti plin de energie. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute, mai ales în reorganizarea casei. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Duminică, de Florii mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profită ca să obţii ceva favoruri sau să rezolvi unele situaţii. O veste buna și una nu prea, ca sa fie totul echilibrat.

 

TAUR 

Dimineaţa de sâmbătă este densă şi obositoare, chiar dacă eşti acasă. Sâmbătă iarăşi ai de gând să cucereşti pe cineva şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? Duminică este o zi vesela si optimista, doar sunt Floriile, cu ceva surprize plăcute din partea celor dragi, mai ales din partea prietenilor, copiilor/parinţilor şi a rudelor.

 

GEMENI

Sâmbătă este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Duminică este o zi bună pentru mici cumpărături, online. Alege ce îţi place mai mult! Sunt Floriile poate faci, cu familia, o mică petrecere? Poți să începi să-ți faci proiecte pentru urmatoarea perioada, următoarea săptămână. Aşa trece ziua mai repede şi afli ce idei au şi prietenii, sau membrii familiei tale.

 

RAC

Sâmbătă, Luna te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri. Cumpărăturile in general pe net şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă indelungată in special sunt, sâmbătă, favorizate de stele. Duminică, de Florii, Sf. Paști la catolici, te intâmpină un amestec asortat de treburi urgente care asteapta hotaririle şi actiunile tale energice. Insa, prudenţa si calmul trebuie să fie caracteristicile tale pentru ziua de duminică, mai ales dacă mergi prin traficul aglomerat.

 

LEU

Un weekend favorabil. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în această perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful! Sâmbătă, nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!  Duminică, de Florii, să ai mai mult de câştigat, pentru că cei cărora le-ai lăsat întâietatea ştiu că ai cedat din propria voinţă şi o să zică în sinea lor „ce fată/băiat bun s-a făcut!” Se ştie că eşti generos şi „mama răniţilor”, aşa că duminică o să primeşti numai laude.

 

FECIOARĂ

  Da, este perioada în care eşti pe caii cei mari. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează.  Sâmbătă trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung. Duminică, trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reusitei in viaţă: sa te comporţi ca si cand totul ar fi perfect! Sunt Floriile și Sf.Paști la catolici, așa că poți organiza ceva bun și plăcut, în familie.

 

BALANŢĂ 

Sâmbătă seara ai noroc! Ai mai multe propuneri de distracţie şi lucrurile par să se rezolve mai uşor. O veste sau o informaţie care te interesează, sau o convorbire neaşteptată, la mobil, care îţi face multă plăcere. Duminică, de Florii, ai ceva de facut şi nu ai niciun chef nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna. Concentrează-te pe problemele importante ale familiei tale.

 

SCORPION

Sâmbătă ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect de făcut acasă. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Capacitatea ta de a te impune este susţinută de stele. O veste bună. Duminică, de Florii, este o zi plină de hotarari intelepte: sa te laşi de fumat, sa slabeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine!

 

SĂGETĂTOR

  În weekend stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Sâmbătă, singurătatea îţi face bine. Nu te implica in conflicte – weekend-ul acesta nu esti un bun mediator. Duminică este o zi binevoitoare. Doar sunt Floriile! Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate plăcută. Trebuie sa accepţi faptul că viaţa este în continua schimbare şi că trebuie să faci parte din schimbare, daca vrei să ai succes!

 

CAPRICORN

În acest weekend trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Daca eşti alergic la prostie ţine medicamentele la îndemană, adică stai acasa, nu ieşi în lume. Duminică, cu ocazia Floriilor îți cad mici cumparaturi online, dar nu din orice fel ci cauti ceva deosebit pentru sezonul cald. Sfatul meu, dintotdeauna: in şi eternul bumbac!

 

VĂRSĂTOR 

Sâmbătă nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, duminică e o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Sâmbătă nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Duminică, de Florii, primești o veste buna, o informație valabilă, dar încă totul este la inceput. Din nou te bucuri de mare popularitate printre prieteni, rude, familie, etc.

 

PEŞTI 

Sâmbătă implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Vei fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Duminică, zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de peşte, anturajul tău, de acasă, te gaseste…adorabil! Stelele-s de vina! Poate și ziua de Florii, la catolici este Sf.Paști. În sfirsit, putina liniste pentru o parte din bancul de peşti. Profită cu entuziasm şi vezi de prietenii de care cam ai cam uitat de o perioada de timp