Franklin va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, precum şi membru în Comitetul de Audit şi Comitetul de Remunerare.

De asemenea, Consiliul de Administraţie a desemnat-o pe Luminiţa Runcan pentru poziţia de Director General Adjunct. Conducerea activităţii de trezorerie a băncii urmează să fie preluată de Teo Bîrle, în calitate de Director Trezorerie, în prezent acesta având funcţia de director adjunct Trezorerie. În aceste două cazuri, exercitarea funcţiei se va realiza după obţinerea aprobărilor corespunzătoare din partea BNR şi după parcurgerea tuturor formalităţilor necesare. Banca Transilvania va avea, începând cu data autorizării BNR, doi directori generali adjuncţi, conducători ai băncii, Nicolae Tarcea şi Luminiţa Runcan.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în funcţie de active. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din peste 550 de sedii şi 1,5 milioane de clienţi activi. BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti, în 1997. Strategia sa este susţinută de acţionari puternici, printre care Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care deţine 15% din capitalul social al băncii.
Sursa: Agerpres