Horia Brenciu și-a pierdut mama la o vărsată fragedă: „Am avut cea mai iubitoare mama din lume”

Horia Brenciu este un bărbat realizat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, cu toate acestea, viața lui nu este doar lapte și miere. În spatele zâmbetului său larg se ascund lacrimi de tristețe deoarece femeia care i-a dat viață a decedat când acesta era doar un copil.

Horia Brenciu și-a pierdut mama când avea doar 11 ani, iar acea zi întunecată i-a marcat profund copilăria și adolescența. Deși nu au petrecut prea mult timp împreună, Horia Brenciu își amintește cu drag de mama sa. Acesta se mândrește cu mama sa, despre care le povestește copiilor lui că a fost „cea mai iubitoare și mai înțeleptă mamă din lume”.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei!

În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume”, a mărturisit joi, 11 august 2022, Horia Brenciu.

Deși și-a pierdut mama când avea doar 11 ani, acesta a rămas un tânăr plin de viață, care s-a bucurat din plin de perioada adolescenței.

„Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi de pâine și lapte, ba în pădure, la strâns de ciuperci, ba pe terenul de baschet de la Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei.

Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul ”Andrei Mureșanu”sau, ceva mai târziu, la Liceul ”Andrei Șaguna”. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor…”, a explicat Horia Brenciu, în cadrul unui interviu acordat VIVA!.

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani

Putem spune că Horia Brenciu a moștenit de la mama sa o inimă mare, plină de iubire. Luna trecută, fiul său adoptat a împlinit frumoasa vârstă de 8 ani, iar artistul a ținut să îi arate cât de mult îl iubește.

Toma este băiatul pe care Horia Brenciu și soția sa l-au adoptat cu ani de zile în urmă. Băiatul se bucură din plin de iubirea familiei sale adoptive. Cu ocazia zilei sale de naștere, Horia Brenciu a postat mai multe fotografii cu el pe pagina sa de Instagram.

„Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!”, a scris în luna iunie Horia Brenciu pe contul său de Instagram.

La rândul său, soția sa Alice a postat un mesaj emoționant de la prima oră a dimineții. „De 8 ani sunt cea mai fericită mamă a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!”, a scris ea pe rețelele sociale.

Sursă: Facebook Horia Brenciu