Dacă îți place moda și dorești să lucrezi în cadrul lanțului suedez H&M, acum este cel mai potrivit moment: compania face angajări pe mai multe posturi în mai multe orașe din țară.

H&M caută manager de magazin pentru fiecare dintre orașele Craiova, Deva, Focșani și Râmnicu Vâlcea. Pentru a aplica la acest post, trebuie să ai minimum doi ani de experiență în gestionarea unui magazin de retail sau în conducerea unei echipe de aproximativ 30 de persoane în domeniul serviciu clienți. Este necesară cunoașterea limbii engleze și abilitatea de a motiva oamenii.

Află mai multe despre acest job AICI.

 

Lanțul de magazine mai caută să angajeze câte un manager de departament în Craiova, Deva, Focșani și Timișoara. Dacă vrei să-ți depui CV-ul, trebuie să fii o persoană interesată de modă și să ai o experiență de cel puțin doi ani în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ zece persoane în domeniul serviciu clienți.

 

Află AICI mai multe detalii.

 

Ești o persoană creativă? Pentru tine H&M are disponibil câte un job de visual merchandiser (decorator vitrine) în Craiova, Deva, Focșani și Timișoara. Pentru acest post, trebuie să deții abilități dezvoltate de visual merchandising, abilitatea de a conduce afacerea prin creativitate, conștiință fashion și rentabilitate, precum și ultimele tendințe în modă.

Mai multe informații AICI.

 

Câte un post de casier central este disponibil în Focșani și Timișoara. Pentru acest job este necesară o experiență de doi ani în  managementul casieriei și administrarea magazinului.

 

Pentru mai multe detalii: AICI.

 

Pe lângă aceste joburi, H&M a mai scos la concurs câte un post de asistent vânzări part-time în următoarele orașe: București, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Galați, Pitești, Tulcea, Arad, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Piatra-Neamț, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara.

Află mai multe detalii AICI și AICI.


Te-ar putea interesa și: