Distribuitorul de produse nutritive Herbalife a anunţat deschiderea primului birou din România cât şi primul magazin de desfacere de pe piaţa locală.

De asemenea, compania a anunţat că are în plan investiţii majore în România.

„Rezultatele distribuitorilor sunt încurajatoare şi arată o creştere a pieţei din România. Se pare că, atunci când vine vorba de alegerea unui produs, românii se bazează mai mult pe recomandările prietenilor. Ceea ce vine în consens cu spiritul şi filosofia de afaceri a companiei noastre.Tocmai de aceea credem că România constituie o oportunitate de afaceri pentru noi”, a precizat Jonathan Liss, Vice President Sales Strategy în cadrul Herbalife Ltd.

Reprezentanţii companiei Herbalife Ltd. nu exclud o dublare a pieţei de suplimente nutritive şi, implicit, a pieţei Herbalife, în România, în următorii ani.

„Tendinţa la nivel global este de orientare spre produse naturale, sănătoase, sărace în calorii. Cam 70% din populaţie, la nivel mondial, este supraponderală şi obeză. Şi în România, statisticile oficiale arată o medie de 60% de persoane supraponderale. Şi, în acest context, ne aşteptăm ca piaţa Herbalife în România şi la nivel global să crească semnificativ”, a adăugat Julian Cacchioli, Vice President Corporate Communication.

Herbalife Ltd. este o companie de network marketing la nivel mondial care comercializează produse pentru controlul greutăţii, nutriţie, şi produse de îngrijire personală. Produsele Herbalife sunt vândute în 70 de ţări prin reţeaua de 1,9 milioane distribuitori independenţi

SURSA: Herbalife