Compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acționar este Javier Garcia del Valle, preia 100% din acțiunile agenției de turism Happy Tour. Timp de 13 ani, Javier Garcia del Valle a fost acționar minoritar al agenției.

„A fost o decizie firească după atâția ani la conducerea companiei, chiar dacă în decursul anului 2020 turismul a fost afectat major de pandemie la nivel internațional, nu doar local. Am crezut întotdeauna în potențialul Happy Tour și în modelul de business pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului. Happy Tour este un jucător puternic în turism, cu o echipă foarte bună de profesioniști, iar parteneriatul cu FCM, cea mai mare companie de travel management din lume, arată potențialul de dezvoltare, atât în România, cât și pe piețele externe unde activăm”, spune Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour.

În anul 2019, înainte de pandemie, cifra de afaceri/rulajul consolidat a agenției Happy Tour a fost de peste 55 de milioane de euro. Iar în 2020, în contextul pandemiei, deși scăderea a fost la peste 50%, agenția a rămas unul dintre liderii de piață din România. Happy Tour a păstrat majoritatea angajaților și întreg portofoliul de clienți de business travel. Pentru anul acesta, este estimată o recuperare a cifrei de afaceri de cel puțin 60% din nivelul anului 2019 și revenirea pe profit.

Noul proprietar are peste 35 de ani de experiență în sectorul turismului

„Am fost parte din evoluția Happy Tour și am dezvoltat împreună cu echipa (mulți dintre ei făcând parte din management și în prezent) o companie puternică, stabilă în vremuri de criză, și cu extindere internațională. Happy Tour a fost întotdeauna o companie vizionară, care a îmbrătișat cele mai noi tehnologii și modele de travel management, iar acest lucru ne va caracteriza și pe viitor”, spune Javier Garcia del Valle.

”Happy Tour va rămâne un partener de încredere atât pentru clienții săi, cât și pentru angajați, pentru că prioritatea numărul unu a fost și va fi întotdeauna calitatea oferită și mediul de lucru profesionist”, completează Javier Garcia del Valle.

De-a lungul anilor, sub conducerea lui Javier Garcia del Valle, s-au dezvoltat și serviciile din zona de leisure, Happy Tour devenind una dintre cele mai mari agenții de turism din România, cu birouri proprii și în Bulgaria și Turcia.

Javier García del Valle are peste 35 de ani de experiență în sectorul turismului. Mare parte din activitate și-a desfașurat-o în Spania, Germania, Portugalia, Maroc, Statele Unite și China, cariera sa concentrându-se, în principal, pe managementul general și dezvoltarea strategică a agențiilor de turism.