Probleme mari pentru unul dintre liderii lumii interlope. Marele rival al clanului Duduianu a devenit victima hackerilor. Aceştia i-au spart toate parolele de pe reţelele de socializare.

Nat Mincă, călcat de hackeri

Nat Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a fost călcat de hackeri. Acesta s-a plâns că a devenit victima unei infracțiuni. Rivalul Duduienilor, bănuit că a plănuit uciderea lui Emi Pian, s-a trezit că nu-și mai poate accesa contul de socializare pe care-l deținea de mai bine de un deceniu și jumătate.

Mincă și-a dat seama că a devenit victima unor hackeri, așa că s-a grăbit să-și anunțe prietenii să nu cumva să răspundă la posibilele mesaje care ar putea veni de pe contul vechi.

”În legătură cu contul meu de Facebook pe care l-am avut vreo 15 ani, acum câteva zile mi-a fost spart și furat. Dacă primiți mesaje de pe el, să știți că nu sunt eu. Cred că e deconectat deja, mi l-au deconectat. Mi-a fost furat contul de Facebook, ăla vechi, Nat Mincă și ăsta e noul meu cont de Facebook.

Se mai întâmplă și pe la casele mai mari. Nu știu ce putea să facă cu contul meu. Acum 2 zile mi-au spart parolele, mi-au spart tot și mi-au luat contul. Cine, nu știu! Dintr-o dată, n-am mai putut să-l accesez”, a povestit Nat Mincă pe noul lui cont de socializare.

Remus Mincă, acuzat de uciderea lui Emi Pian

Remus Mincă, alias Nat, este unul dintre interlopii care a fost bănuit că ar avea legătură cu moartea lui Emi Pian. Acesta se certase cu câteva săptămâni înainte cu Emi și cu fratele acestuia, Ciprian, pe care i-a ameninţat cu moartea pentru că l-au chemat pe fiul lui la o partidă de poker, fără să-l anunțe.

Nat a stat la masă cu Emi Pian și în noaptea în care acesta a murit, însă a plecat acasă înainte ca șeful Duduienilor să fie înjunghiat. Procurorii nu au găsit dovezi clare că Mincă ar fi avut legătură cu crima, așa că singurul incuplat în acest dosar este și omul care l-a înjunghiat pe Pian, Richard Emanuel Gheorghe.

Nat Mincă a fost văr cu Aly Sadoveanu, românul împușcat în cap în Statele Unite ale Americii la începutul acestui an. Incidentul a avut loc după un scandal pe care acesta l-a avut cu un alt român, Florin Răducanu, un partener de ”afaceri” din Buzău.

Nat Mincă a fost totuși reținut anul trecut, în septembrie, după o razie a poliției la 37 de imobile din București și Ilfov. În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat un număr mare de arme albe, pistoale, bijuterii și bani.