Oamenii legii încep să facă curăţenie în clanurile interlope. Doi dintre liderii clanului Duduienilor au fost arestaţi de către poliţie. Acuzaţiile la adresa acestora sunt extrem de grave.

Arestări spectaculoase din Clanul Duduienilor  

Lovitură puternică încasată de către cei din clanul Duduienilor. A fost arestat Elvis Pian, rămas unul dintre liderii clanului, după moartea fratelui său, Emi Pian, asasinat anul trecut în cartierul Giulești. Elvis Pian a fost ridicat în această dimineaţă de polițiștii Serviciului Furturi Auto.

Nu a fost singura captură a oamenilor legii. Împreună cu Elvis Pian, a fost arestat și Amar Duduianu, alt personaj cunoscut din lumea interlopă.

„Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului”, spun cei din Poliția Capitalei.

I-au arestat pentru furturi de maşini

S-a aflat şi de ce au fost arestaţi cei doi. Sunt acuzaţi într-un dosar de furturi de maşini. „În luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului parcat pe o stradă din Sectorul 1”.

Apoi, victima ar fi fost contactată de persoane necunoscute care i-au transmis că, în schimbul unor sume de bani, o vor ajuta să își recupereze mașina. Persoanele necunoscute ar fi fost membrii clanului Duduianu, în frunte cu Elvis Pian. El i-ar fi promis păgubitului că, dacă plătește bine, îi va convinge pe hoți să-i înapoieze autoturismul furat.

„Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis”, mai spun oamenii legii.

Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Surse judiciare spun că suspecți în acest caz sunt Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, și Amar Duduianu, anunţă gandul.ro.

Clanul Duduianu pare că îşi pierde din putere în Bucureşti. Totul se întâmplă după ce anul trecut liderul Emi Pian a fost ucis. Bătrânul Nicolae Duduianu era în arest atunci şi a decedat între timp. Emi Pian era cel care a ținut în frâu clanul Duduienilor până când la o partidă de barbut din cartierul Giulești a fost măcelărit de Richard, din clanul Rinu.

Grațian Duduianu, fratele lui Emi Pian, a vorbit atunci despre un alt episod, în care Elvis, fratele lor, a fost atacat. „Acum trei ani de zile, Elvis a fost tăiat la gât, tot din partea lui Napi. Noi am fost tot victime. Nu vreau să vorbesc mult. S-a vorbit despre o răzbunare și despre un stabor.

Nu există așa ceva, nici stabor, nici răzbunare. Există lege. Noi suntem victime. A fost o discuție între fratele meu și Clanul Rinu, la Ploiești, și poate de acolo au plecat cu gândul să-i facă ceva, pentru că au amenințat, acum ceva timp, în urmă cu o luna de zile.

Acolo au făcut niște schimbări de cuvinte, l-au amenințat pe fratele meu din cauza unor bani și i-au promis că el caută să moară”, a povestit Grațian Duduianu, la scurt timp după crima care a șocat lumea interlopă.