Se pare că Nicolae Duduianu a fost internat aproape o lună la Penitenciarul-Spital Miovencu, cu mai multe afecțiuni. În urma autopsiei s-a aflat faptul că tatăl lui Emi Pian a fost infectat cu noul coronavirus, deși în primă fază, acesta ar fi murit din cauza unui infarct.

Având în vedere aceste motive, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu cine a intrat în contact și cum a fost posibil să nu se știe că are COVID-19.

Anunțul morții lui Nicolae Duduianu a fost făcut de Reprezentanții Penitenciarului Spital Mioveni.

„La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

Cum a ajuns Nicolae Duduianu la închisoare 

Nicolae Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu se afla tot în închisoare şi la începutul lunii august, atunci când fiul său, Emi Pian, a fost omorât.

Nicolae Duduianu, cunoscut în lumea interlopă drept Pian, a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti, scrie antena3.ro.

De cealaltă parte, fiul lui Nicolae Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost omorât de un membru al clanului interlop Rinu, după o partidă de barbut, în noaptea de 3 spre 4 august 2020.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic cu cuţitul și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.