Tragediile din clanul Duduianu par a nu se mai sfârși! După moartea fulgerătoare a lui Emi Pian, o nouă veste foarte proastă a venit pentru membrii familiei.

A murit Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu din Capitală. Nicolae Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, acolo unde îşi executa o pedeapsă pentru tentativă de omor.

Condamnat la închisoare pentru tentativă de omor

Potrivit primelor informaţii, Nicolae Duduianu a murit, noaptea trecută, în urma unui infarct. Medicii chemaţi în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe liderul clanului Duduianu.

Nicolae Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu se afla tot în închisoare şi la începutul lunii august, atunci când fiul său, Emi Pian, a fost omorât.

Nicolae Duduianu, cunoscut în lumea interlopă drept Pian, a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti, scrie antena3.ro.

Moartea fiului, Emi Pian

Fiul lui Nicolae Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost omorât de un membru al clanului interlop Rinu, după o partidă de barbut, în noaptea de 3 spre 4 august 2020.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic cu cuţitul și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj.