Emi Pian, șeful Duduienilor a făcut un gest incredibil pentru fiul său, Aly, cu puțin timp înainte să moară. Este vorba de un cadou impresionant, de 100.000 de euro pe care liderul interlopilor i l-a oferit băiatului său.

Emi Pian, pe numele său real, Florin Mototolea, i-a organizat o petrecere fiului său, Aly, care îşi sărbătorea ziua de naştere. Printre invitaţi s-a numărat şi celebrul cântăreț Florin Salam. Acesta i-a cântat lui Emi Pian.

În timpul petrecerii, care a fost filmată, Emi le-a cerut tuturor celor care erau prezenți la eveniment, să merargă în curte. Acolo lui Aly, fiul șefului Duduienilor nu i-a venit să creadă ochilor: primise un cadou de 100.000 de euro. Este vorba de un BMW seria 7.

După uciderea tatălui său, Aly Duduianu nu-și mai revine. Băiatul care are doar 21 de ani, a văzut cum tatăl lui s-a bătut și apoi a fost ucis de cel din clanul rival. Potrivit informațiilor din presă, fiul lui Emi Pian este atât de marcat de cele întâmplate, încât refuză, se pare, să mănânce și să doarmă. Mai mult chiar când a fost audiat de procurori ca martor în dosarul uciderii tatălui său, el a căzut pur și simplu din picioare. Se pare că el s-ar fi prăbușit de durere în fața polițiștilor, chiar în timp ce trebuia să dea declarații.

Aly Duduianu ar fi mărturisit că nu mănâncă de zile întregi și că se gândește în permanență la tatăl său, Emi Pian.

”A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, a povestit o sursă pentru impact.ro.