Moartea lui Emi Pian a dat peste cap toate calcule pe care și le făceau cei din clanul Duduianu, care îl percepeau pe acesta ca fiind liderul grupării. Chiar din clipa în care s-a aflat că a încetat din viață, în lumea interlopă s-a ridicat imediat întrebarea cine va prelua greua moștenire a acestuia. Este vorba de persoana care va deveni lider al grupării dar și de cel care va gestiona probleme legate de recuperarea banilor, mai ales că Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal.

În condițiile date, în care Emi Pian nu a lăsat niciun fel de testament în funcție care să îi ajute pe cei din clanul Duduienilor să ia deciziile mai ușor, lucrurile au început să se complice. Astfel, după moartea lui Emi Pian, se pare că fratele interlopului este cel care a preluat conducerea, după cum informează huff.ro.

”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre.

Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, spus un apropiat al clanului pentru sursa citată.

De altfel, după moartea lui Pian au început să iasă la lumină și alte lucruri demne de un film de la hollywood. Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian în urmă cu jumătate de an, atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său, de doar 18 ani. Nat Mincă era supărat tare că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. În replică, acesta a anunțat pe Facebook că nu va returna niciun ban și că mai mult,  în caz de nevoie, este în stare „să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului său.