PSD se laudă că va avea cel puțin 40.000 de oameni la mitingul din Iași, dar se pare că social democrații sunt în criză. Ies la iveală amănunte halucinante. Se pare că mai mulți elevi vor ajunge la mitingul PSD.

Mai mulți elevi de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec“ Roman au fost anunțați de profesori că astăzi vor veni la Iași, la miting. Este vorba despre elevi de clasa a XI-a și a XII-a, mare parte dintre ei minori, anunță realitateadeiasi.net.

Firma de transport local din Piatra Neamț – SC Troleibuzul SA, aflată în subordinea CJ Neamț, condus de pesedistul Ionel Arsene, a anunțat că astăzi, mai multe autobuze intră de urgență într-o verificare tehnică. Surse din firmă susțin că vor pleca la Iași 10 autobuze pentru miting, dintre care patru sunt autobuze noi.

Mitingul PSD se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 19.00 şi va duce, cu siguranţă, la probleme de trafic având în vedere numărul estimat de participanţi.

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că va aduce în Piaţa Unirii din Iaşi între 6.000 şi 9.000 de oameni. De la filiala băcăuană a PSD sunt așteptați 10.000 de persoane, de la Neamţ, tot 10.000, de la Suceava – 5.000, iar de la Botoşani – 2.000.