Este scandal imens într-un domeniu cheie din România. Cei din Guvern au trecut la amenințări directe. Un ministru spune că va face prăpăd într-o instituție extrem de importantă.

Îi dă afară pe toți

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și-a ieșit din minți. Aceasta a răbufnit în direct la România TV. I-a amenințat direct pe directorii Caselor Judeţene de Pensii că pot fi schimbaţi din funcţie dacă nu îşi schimbă atitudinea.

„Cine are frică în sensul de a se simţi plafonat, a nu mai avea plăcerea să lucreze cu pensionarii, oameni care au nevoie de explicaţii detaliate pentru că nu sunt de specialitate pentru a înţelege documente seci… Mă refer la directorii de case judeţene de pensii care nu mai au plăcerea de a lucra cu pensionarii.

Pe ei îi informez că voi lua decizii privind schimbarea lor. Schimbarea şefului Casei Naţionale de Pensii nu este singura schimbare pe care o am în vedere. Sigur, nu plec cu o atitudine ostilă faţă de colegii din Casele Judeţene, de unii sunt foarte mulţumită.

Dar un număr mult prea mare se comportă ca şi cum sunt Dumnezei în judeţele lor. Dacă nu văd o îmbunătăţire, voi lua decizii radicale în aproximativ două luni”, a declarat Violeta Alexandru.