România se îndreaptă către o direcție greșită, iar totul va duce către o criză economică majoră. Fostul premier, Victor Ponta, spune că susține demersurile primarilor care-și cer banii și dă de pământ cu Guvernul, dar și cu cei de la PSD.

Victor Ponta susține că sacul bugetului central este gol și plin de găuri, iar strategia trăitului de pe azi pe mâine din împrumuturi va duce inevitabil la faliment. ”Susțin moral demersul primarilor care au fost întâi furați (la întocmirea bugetului pe 2019) și apoi mintiți (ca la rectificare se dau de la Guvern munți de bani)! Din experiența politică pe care am acumulat-o sunt acum convins că primarii și autoritățile locale cheltuie mai eficient și mai responsabil banii publici decât un guvern central!

Dar poate este momentul să accepte și primarii adevărul – sacul Bugetului Central este gol și plin de găuri / strategia trăitului de pe azi pe mâine din împrumuturi te duce inevitabil la faliment/după doi ani și jumătate de politici populiste promovate de 3 indivizi (doi incompetenți și un competent, dar orbit de ambiții politice nerealiste) dezastrul este doar o chestiune de timp / să arunci banii doar în speranța că vei cumpara favorurile oamenilor și ale unor jurnaliști s-a dovedit o crimă economică și o prostie politică!

În loc să ceară bani care nu există de la un Ministru care promite orice doar ca să fie popular – primarii ar trebui să propună o reformă adevarată a finanțelor publice (centrale și locale)! Altfel se vor scufunda în același timp cu Guvernul Central!”, scrie Victor Ponta pe o rețea de socializare.