Ansamblul este compus din clădiri cu regim de înălţime mic, de numai patru etaje şi mansardă, şi are dezvoltate în prima fază 112 apartamente.

„Deşi piaţa rezidenţială din România trece prin momente dificile, există în continuare cerere pentru locuinţe noi, atâta timp cât produsul oferit este unul corect din punct de vedere al amplasării, preţului de vânzare, suprafeţelor şi calităţii construcţiei şi a finisajelor. Suntem o companie internaţională, cu o situaţie financiară stabilă, şi avem încredere în continuare în proiectele dezvoltate în România”, a declarat Shimon Galon, CEO GTC Romania.

Preţurile de vânzare ale apartamentele din faza a doua a FeliCity încep de la 73.780 de euro +  TVA 5% pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă totală de 125,8 de metri pătraţi.

„În faza a doua a FeliCity sunt incluse apartamente cu două şi trei camere care beneficiază de avantajele aplicării cotei reduse de 5% TVA dar şi posibilitatea de a realiza achiziţia prin programul «Prima Casă». Preţul apartamentelor cu două camere porneşte de la 60.000 de euro +  5% TVA”, a declarat Burcu Uygurcetin, directorul de marketing al companiei. Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vânzare al FeliCity.

GTC este dezvoltatorul străin cu cele mai multe proiecte finalizate în România. Compania a investit în cele şapte proiecte pe care le are acum în portofoliu un total de circa 377 mil. euro. Este vorba despre complexul de birouri City Gate, ansamblurile rezidenţiale Rose Garden şi FeliCity şi centrele comerciale Galleria din Arad, Suceava, Piatra Neamţ şi Buzău. La acestea se pot adăuga primele două clădiri de birouri moderne din Bucureşti, Europe House şi America House, pentru care israelienii au încasat în urma vânzării circa 100 mil. euro.