Grupul Riff a deschis o noua linie de business, dedicata consultantei juridice pentru afaceri, printr-un parteneriat cu casa de avocatura Deli&Hliboceanu, infiintata la inceputul anului.

Potrivit presedintelui Riff Holding, Marius Stancescu, în contextul economic actual multe companii de pe piata romaneasca vor fi nevoite sa-si restructureze afacerile sau sa se reorganizeze.

Astfel, acest parteneriat va permite Riff sa ofere servicii de consultanta juridica, atat clientilor din protofoliu, cat si companiilor din exterior, in materia insolventei si a reorganizarii judiciare, pentru recuperarea de creante sau in cazul fuziunilor si achizitiilor.

Societatea de avocatura Deli & Hliboceanu, creata de avocatii Andreea Deli si Oana Hliboceanu, se pozitioneaza in principal pe segmentul de consultanta legala pentru domenii specializate, aferente pietei de business.

Andreea Deli si Oana Hliboceanu au facut parte din echipa TZA in calitate de avocati seniori, anterior fiind parteneri in cadrul societatii de avocatura Deleanu Vasile – Avocati.

Grupul de servicii integrate pentru afaceri Riff Holding International a anuntat si intrarea pe piata de fuziuni si achizitii prin preluarea francizei Sunbelt, prin intermediul careia estimeaza tranzactii cu valori cuprinse intre 10 si 50 milioane euro.

Grupul Riff isi largeste astfel portofoliul de servicii cu inca o linie de business, respectiv serviciul de business brokerage, prin care intentioneaza sa intermedieze achizitia si fuzionarea unor companii.