A fost joia neagră pentru cei de la PSD. Guvernul Dăncilă a fost dat afară de la Palatul Victoria și vrea să arate că este joia neagră pentru țară, pentru că au început deja în ultimele ore să apară o serie de informații despre ce va face următorul Guvern.

Vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea, scoate la iveală amănunte incendiare și arată marea greșeală a celor de la PSD. „În Parlamentul României am văzut o încleștare mare: șase partide, împreună cu minoritățile, încleștate împotriva PSD-ului. PSD care a fost destulde sigur că nu va pierde și că guvernul va rămâne în funcție. Însă a făcut greșeli care l-au costat scump.

Probabil că astăzi înțeleg mai bine de ce ar fi trebuit să negocieze un candidat la președinție împreună cu ALDE și să meargă ca o alianță. Probabil astăzi au înțeles mai bine că fiecare dintre parlamentarii pe care îi pierdeau și care mergeau la alte partide ar fi trebuit să fie păstrat cu mult mai multă atenție. Multe greșeli în trei ani de zile”, a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii „Sinteza zilei”.