În noiembrie anul trecut Google introducea Hotpot, un motor capabil să facă recomandări de restaurante, hoteluri şi cafenele pe baza celor facute de tine şi de prietenii tăi. De astăzi, Google Hotpot poate fi găsit la o scară extrem de largă. Sunt 38 de ţări în care poţi găsi varianta localizată, iar România este una dintre ele. Hotpot este accesibil la www.google.ro/hotpot Hotpot funcţionează simplu: logat fiind pe contul de gmail, acorzi note pentru restaurante, hoteluri, cafenele. Adaugi pe Hotpot prietenii tăi, apoi, data viitoare când cauţi pe Google un restaurant sau o cafenea dintr-un anume loc, se vor afişa rezultate personalizate în funcţie de preferinţele tale, dar şi de recomandările prietenilor tăi.
De exemplu, dacă intri pe Google şi cauţi „restaurant Bucureşti” şi un prieten de-al tău a evaluat un restaurant, poţi vedea recomandarea făcuta de el. Poţi face recomandări şi de pe telefonul mobil folosind Google Maps pentru Android printr-o simpla aplicaţie dar şi de pe iPhone.
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/j53UNtKOt1Q" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>