Google, cel mai popular motor de căutare din lume, colaborează cu FIFA – Federaţia Internaţională de Fotbal, pentru a oferi utilizatorilor cele mai noi informaţii de la Cupa Mondială.

Campionatul Mondial de Fotbal  a debutat, ieri, în Africa de Sud, iar milioane de fani din întreagă lume vor urmări meciurile. Google şi FIFA colaborează pe durata Campionatului Mondial, astfel încât fanii să aibă acces uşor la informaţii precum scoruri, program sau ştiri.

Astfel, Google pune la dispoziţia internauţilor mai multe mijloace prin care aceştia să se conecteze la cel mai important eveniment sportiv al anului.

Pentru a fi la curent cu noutăţile de la Cupa Mondială, Google a creat o extensie specială pentru Chrome, browserul Gogole, care oferă rezultate, ştiri, statistici ale meciurilor etc.

De asemenea, cei care dau un search pe Google cu următoarele cuvinte cheie, „world cup”, „world cup spain”, „world cup grupa G”, vor vedea rezultate în timp real, clasamente şi meciurile care se joacă în acel moment.

În plus, Google a fotografiat la nivel de stradă oraşele care găzduiesc stadioanele, astfel încât cei care nu au ajuns acolo îşi pot face o imagine destul de bună cu Google Maps. Pentru a explora oraşele click aici

SURSA: googleblog.blogspot.com