Gina Pistol a avut momente în viața ei extrem de frumoase, dar și episoade care au marcat-o cumplit. Despre unul dintre acestea a povestit, printre lacrimi, la podcastul lui Mihai Morar. Ea a relatat cu lux de amânunte ce a marcat-o pe viață chiar pe vremea când era doar un copil.

Prezentatoarea TV a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a izbucnit în lacrimi. Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre o una dintre cele mai dureroase perioade din viața ei. S-a întâmplat în copilărie, când părinții săi eu decis să divorțeze.

Întrebată de Mihai Morar în ce moment al vieții ei s-ar întoarce, iubita lui Smiley a spus că acela ar fi în copilărie. Mai exact, atunci când părinții ei au divorțat. La vremea respectivă, părinții se judecau pentru custodia ei. Gina Pistol a fost dusă la o doamnă care să aibă grijă de ea. Faptul că femeia respectivă era agresivă și nimeni nu-i explica ce se întâmplă a marcat-o profund pe iubita lui Smiley.

Gina Pistol: M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră, nu prea am vorbit despre lucrul ăsta. Nici cu ai mei nu am vorbit, cu mama. Ai mei se despărțiseră, tata se judeca cu mama pentru custodia mea. M-au dus cumva la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce se întâmpla atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

N-a venit nimeni să-mi zică mie, copilului: ‘bă, părinții tăi se judecă, e ceva normal, nu înseamnă că nu ești iubită sau că ești a nimănui’. M-am simțit a nimănui și femeia aia era un pic agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat, dar femeia aia era un pic agresivă, cred că ea, la rândul ei, avea niște probleme.

Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa, atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.