Gina Pistol a recunoscut că indiferența cântărețului i-a plăcut întotdeauna, chiar și atunci când au început să iasă împreună, pentru că asta îi oferea o doză de siguranță.

„Ești foarte inabordabil. Mi se pare sexy asta la un bărbat. Mie nu-mi plac bărbații libidinoși și m-am tot lovit de acest gen. Mergeam cu Andrei la concerte și apropiații știau că suntem împreună, dar pentru ceilalți era cu semnul întrebării. Și le vedeam pe fete cum veneau pe lângă Andrei și el nu avea nicio treabă. Îmi plăcea chestia asta. Îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage chestia asta.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul emisiunii moderate de Smiley.

Smiley adoră simțul umorului la Gina

Smiley a spus că cel mai mult a fost atras de umorul partenerei sale, pentru că niciodată nu se plictisește în compania ei:

„Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina. Are un simț al umorului fantastic. Nu ne plictisim deloc. Asta mi se pare foarte mișto.”, a completat-o Smiley, pe iubita lui.

Secretul unei relații de lungă durată

De câțiva ani, Gina Pistol formează un cuplu cu Smiley. Știrea aceasta a provocat valuri în presa românească, valuri care nu au fost vreodate comentate de niciunul dintre cei doi. Fără a-și ascunde relația, cele două vedete au lăsat ca lucrurile să curgă natural.

„Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica! Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt’, a povestit vedeta Antena 1.