”Eu zic că nu avem politicieni, nu vreau să jignesc, să spun de ce, se vede din ceea ce fac ei, lucrează în stil de gangsteri și n-au nici minte, ca să nu le zic ‘proști’. Atunci trebuie cineva să facă în țara asta un partid. V-am spus de Adrian Severin. Da, Severin este un om care poate să ajute, pentru că el nu poate candida.

Eu am acum, în fața mea, o listă cu 46 de oameni. Vă spun câțiva din ei: Ioan Aurel Pop, președinte de partid; Morariu, fost ministru al Sporturilor; Pușcaș, de la Cluj; Ciucă Bogdan; avocat Andon Sergiu; primarul Chirica de la Iași; Obreja Marius, fost senator; Valentin Ionescu, analist economic; Ghișe Ioan; Dogaru Mircea de la armată; Iancu, fost Avocat al poporului; Cornelui Berar de la Timișoara; Dan Dungaciu; Petre Guran, profesor bizantolog; Alexandru Căutiș; Iulian Fota; Andreea Paul Vass; Ciprian, fost secretar de stat la Parlament; Neamțu Mihai; Lucian Duță, fost director CASMB; Cristian Diaconescu; Matei Dobrovici, deputat USR; Ingrid Mocanu; Funeriu Daniel; Pavel Popescu, deputat PNL; jurnalist Liviu Avram; Mihai Tatulici; Nicolae Irinel Colțoiu; Ionescu Răzvan.

N-am vorbit cu toți, cu unii dintre ei am vorbit. O să fac denumirea partidului după o să am o consultație cu acești oameni. Ei să dea denumirea pentru că eu nu candidez. Eu vreau doar să ajut, ca să aibă țara asta niște politicieni, pentru că eu cred că nu mai are. Și atunci asta este obligația mea de român, și de creștin, și de tată a trei copii”, a declarat Gigi Becali în direct.

Becali a mai spus că nu va face partidul dacă oamenii de pe lista sa nu o să vină să-l sprijine.

„Nu sunt sigur dacă-l fac. Dacă acești oameni nu vin alături de mine, eu nu mă încumet, că eu nu pot face singur. Eu doar vreau să fac ceva pentru țara mea și fac apel la niște oameni pe care îi admir și cu care cred că se poate face treabă în țara asta”, a conchis Gigi Becali, la B1Tv.ro.