''Cel mai mult mi-ar plăcea Petrolul, pentru că este echipa Primăriei, este aproape de Bucureşti, 15.000-20.000 de spectatori la fiecare meci. Apoi voi câştiga acolo campionatul, voi merge în Champions League. Voi demonstra că eu fac performanţă şi în altă parte'' a spus Becali în faţa jurnaliştilor. 

În legătură cu numeroasele dispute privind solicitările Clubul Sportiv al Armatei Steaua, Becali a arătat: ''Dacă vor, o dau înapoi, că ei zic că fac echipă. Uite cum o dau. Am luat-o de pe locul 12 şi cu 10 milioane de euro pagubă. O dau fără nicio datorie în cont. De fapt, o să fac astfel încât imediat cum preiau ei Steaua, chiar din prima lună să plătească salariile, plus taxe la stat, adică aproximativ un milion de euro''. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a făcut deja primul pas spre redeschiderea secţiei de fotbal şi spre îndeplinirea uneia dintre cele mai mari dorinţe ale fanilor celei mai titrate echipe din România. 

Echipa de fotbal Steaua Bucureşti nu mai joacă pe stadionul din cartierul Ghencea din primavară, şi-a pierdut sigla şi suporterii, iar situaţia palmaresului este încă neclară: Gigi Becali susţine că este al societăţii sale, în timp ce Armata afirmă că omul de afaceri nu l-a preluat niciodată şi că nu ar avea cum să-l deţină. 

AGERPRES