Steaua este în pericol de a pierde cu 0-3 meciul cu Topola, care se joacă într-o singură manșă, din cauza cazurilor de coronavirus. Astfel, pierde șansa de a se califica în grupele Europa League, o sursă de milioane pentru Becali.

Noi cazuri de coronavirus la Steaua

Toni Petrea, antrenorul principal, și Thomas Neubert, preparatorul fizic, membri ai staff-ului tehnic, au fost confirmați cu noul coronavirus. Descoperiți pozitiv sunt și Meme Stoica și jucătorul Andrei Miron, conform antenasport.ro

Cei depistați pozitiv sunt: Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Bogdan Stoica şi Marius Ianuli. În acest context, echipa roș-albastră se va deplasa fără antrenor principal în Serbia.

Trebuie menționat că nu este prima dată când echipa lui Gigi Becali se confruntă cu cazuri de COVID-19. În urmă cu câteva săptămâni, mai mulți jucători au fost confirmați cu infamul coronavirus, în urma valului de infectări din Liga 1. Atunci a fost vorba despre mai mulți tineri care au jucat mai mult la echipa secundă

Reacția transmisă de FCSB

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către Synlab, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.

Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-u lui: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, transmis cei de la FCSB.

Lovitură pentru Gigi Becali

Patru fotbaliști de la FCSB au fost infectați cu coronavirus, informează clubul printr-o informare pe pagina oficială de Facebook.

„FCSB anunță că, în urma ultimei testări COVID-19, au fost înregistrate patru cazuri pozitive în cadrul lotului nostru. Astfel, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea și Alexandru Pantea sunt fotbaliștii care au fost infectați cu virusul SARS-COV-2, aceștia urmând să fie preluați de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare. Menționăm faptul că jucătorii sunt asimptomatici și au fost deja izolați de restul grupului.

De asemenea, clubul nostru va aplica toate prevederile legale care rezultă în urma acestei situații!”, se arată în postarea FCSB de pe Facebook.

Este posibil ca echipa roș-albastră să piardă meciul cu Topola la masa vere, 0-3, dacă sârbii nu vor fi de acord să joace meciul. Trupa lui Gigi Becali poate fi considerată focar de coronavirus.