Gabriela Firea stătea foarte bine la capitolul imagine, dar s-a coalizat cu rivalii lui Liviu Dragnea pentru a-l demite pe acesta. Din acel moment, liderul PSD a făcut totul pentru a o pune în ipostaze care să o enerveze. Toate acestea, se pare că s-au adunat pentru fosta jurnalistă și la un moment dat organismul a început să se resimtă.

Sfatul nașului său Gigi Becali este că ea să stea deoparte și să aibă grijă de familia ei. El a spus într-o declarație pentru România Tv că ea pune totul la suflet și că stresul este cel care i-a provocat boala.

„Eu, ca naș, o îndrum să-și vadă de treaba ei! E prea ambițioasă, nu poți să te lupți cu un bărbat. Eu i-am spus că nu e ca toate celelalte femei. Rezistă femeile care sunt tari, dar ea nu, că e femeie care pune la inima, la suflet. A promis, vrea să se tina de cuvânt”, a declarat Gigi Becali pentru Romania TV.

Gabriela Firea a fost scoasă abia ieri de la Terapie Intensivă și acum se recuperează după o intervenție grea, dar care a decurs fără complicații.  Primar General a transmis și un mesaj după operație.

Mesajul Gabrielei Firea

“ Multumesc mult medicilor si intregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigata si operata, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina si Sanador unde am facut mai multe analize medicale in ultima perioada, precum si Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, insa grija cu care am fost inconjurata m-a ajutat enorm si mi-a sporit inca o data increderea in personalul medical din Romania, care merita tot respectul si aprecierea noastra.

Sper ca recuperarea mea sa fie cat mai rapida, pentru a-mi putea continua munca la Primaria Capitalei la intreaga capacitate fizica.

Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi cu un gand bun!”, a transmis Gabriela Firea.