Clinica este situată în apropierea Casei Radio și foarte aproape de splaiul Dâmboviței. „Aici nu este spital, aici nu se fac internări sau intervenții chirurgicale, aici e clinică”, sună mesajul directoarei clinicii, conform GSP.

„Ce am eu acolo nu mai există în România. Am achiziționat și camere barice, cred că doar o altă clinică undeva la Constanța să mai dețină așa ceva. Cu totul, cred că învestiția până în momentul de față trece de 5-6 milioane de euro”, spune Gigi Becali.

Lista de prețuri pentru tratament sau fiecare analiză în parte e afișată la intrare, dar Gigi Becali susține că multora le achită el toate costurile: „Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu”.

Restul, analizele și alte costuri sunt fie decontate prin Casa de Asigurări, fie sunt suportate de pacienți.
„Nu vreau să mă mai laud cu ce am făcut. Dar am medici cărora le dau 4.000-5.000 de euro pe lună, vreau să readuc în țară doctori care au decis să plece să profeseze în străinătate. În primul rând, fiindcă sunt buni, în al doilea rând, fiindcă la ce aparatură am luat, doar medicii de top știu să lucreze cu ea”, spune Gigi Becali.

SURSA FOTO: GSP