Potrivit cancan.ro, Becali „și-a mobilizat armata de la Palat în teribila luptă contra virusului Covid-19 şi a cumpărat un camion de produse pe care le-a donat la Matei Balș”.

Se pare că patronul FCSB a mai primit din partea Institutului Național de Boli Infecțioase o listă cu produse pe care spitalul nu le avea pe inventar şi de care avea mare nevoie.

„Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul.

Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu Coranavirusul.

Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Becali pentru cancan.ro.

„Totul este gratuit”

Gigi Becali nu s-a oprit aici și a transmis un mesaj și pentru bolnavii de cancer, categorie despre care se ştie mai de mult că beneficiază de atenţia specială a acestuia.

„Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic.

Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a mai adăugat Becali.