Pentru a începe, vă putem spune că există trei puncte centrale asupra cărora trebuie să vă concentrați: că mașina funcționează corect, că prețul este proporțional cu vehiculul și că nu există rapoarte despre un eventual furt. Vreți să vă cumpărați o mașină rulată? Nu știți de unde? O soluție bună ar fi alegerea unui dealer expert în comercializarea de mașini rulate. Acesta poate fi Auto Rulate București.

Cumpărarea unei mașini second hand

Nu contează dacă nu știți pentru fel de mașină să optați (nouă sau rulată), trebuie să-i acordați o atenție deosebită atunci când o alegeți. Amintiți-vă că este o investiție minunată și vă va însoți pe parcursul a mulți ani, așa că ar trebui să acopere toate nevoile dvs. Iată punctele de bază care trebuie luate în considerare pentru a vă putea alege mașina ideală.

Care este bugetul dvs.?

Unde veți conduce în mod regulat?

Pentru ce veți folosi mașina?

Câți oameni vor călători în mod regulat?

Eficiența combustibilului

Costurile serviciilor

Stabilirea unui buget este foarte important deoarece va delimita opțiunile reale ale mașinilor care se află la îndemână și vă va împiedica să vă îndatorați.

Când vă faceți o idee despre mașina pe care doriți să o cumpărați, intrați în parcul auto online amintit și uitați-vă la mașinile disponibile.

Înainte de a începe căutarea mașinii, verificați prețurile aproximative ale mașinilor, pentru a vedea cât costă mașina care v-a plăcut. În acest fel veți ști dacă mașina aleasă are un preț bun.

De unde merită cumpărată mașina? De la un dealer autorizat sau o persoană particulară?

Atunci când cumpărați o mașină semi-nouă, există două posibilități de a face acest lucru: de la un dealer autorizat de mașini rulate sau de la o persoană particulară.

Care variantă este mai accesibilă?

Dacă vă întrebați care variantă este mai accesibilă dintre dealerul expert și persoana particulară, vă putem spune că depinde de avantajele oferite. Însă, în general, un dealer precum cel amintit mai sus, oferă avantaje pe care persoana particulară nu vi le poate oferi.

Pe lângă un preț avantajos și mașini de o calitate excepțională, puteți primi și 12 luni garanție, km garantați 100%, credite începând cu 6%, revizie la livrare și verificare completă, printre altele.

Dacă totuși alegeți să achiziționați o mașină rulată de la o persoană fizică, totul va depinde mult de norocul de a găsi o ofertă bună. În plus, prețul poate crește prea mult dacă nu știți cum să negociați.

Atunci când cumpărați o mașină rulată de la o persoană particulară, trebuie să aveți grijă și de procedurile legale și de verificarea tehnică.

Dacă optați pentru o mașină de dealer, nu trebuie să vă faceți griji în privința stării tehnice a mașini, deoarece orice mașină din parcul auto online este supusă unui control riguros înainte de a fi pusă în vânzare.

Indiferent de decizia pe care o luați, nu vă grăbiți. Chiar dacă vă doriți să vă cumpărați cât mai repede mașina, nu trebuie să luați decizia într-o singură zi. Gândiți-vă bine la mașina dorită, analizați diferite modele de mașini și abia apoi luați decizia finală.

Uitați-vă la caroserie. Pentru a vedea dacă autovehiculului i-a fost reparată caroseria, uitați-vă la modificări ale nuanței vopselei în bătaia luminii. Dacă cumpărați mașina de la o persoană particulară, o practică foarte obișnuită este să se treacă un magnet pentru metal, totuși acest truc nu funcționează întotdeauna.

Când se fac reparații la caroserie, de obicei se utilizează pastă. Cantitatea va depinde de gravitatea pagubelor. Dacă paguba este mică, magnetul va rămâne pe pastă, dacă deteriorarea a fost profundă nu se va lipi.

În cazul în care cumpărați o mașină rulată, de la un particular, cu ajutorul unui expert verificați motorul, sistemul de frânare, anvelopele, sistemul electric, sticla, oglinzile, coroziunea și emisiile de gaze, printre altele.

Acestea sunt câteva dintre sfaturile pe care am vrut să vi le oferim. Sperăm să vă fie utile în luarea celei mai bune decizii pentru dvs. Spor la cumpărături!