Peste 4.600 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şi 97 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării, de către poliţiştii rutieri, în timpul unei acţiuni desfăşurată în cursul zilei de sâmbătă, la nivel naţional, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pentru verificarea respectării regimului legal de viteză.    
   
Astfel, peste 450 de autospeciale care au avut montată aparatură de filmare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost instalate pe autostrăzile, drumurile naţionale şi judeţene din toată ţara.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat 4.623 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării, 97 de permise de conducere, întrucât conducătorii autovehiculelor au fost depistaţi în timp ce conduceau cu mai mult de 50 de km/h peste limita admisă pe sectorul de drum respectiv.
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/xOXAbplaJFM?list=UUWAn02n0LrnOQiQ7w6Nfypg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>