Vestea momentului despre Ianis Hagi a fost dată chiar de tatăl său, Gheorghe Hagi. El a venit cu informații importante despre starea de sănătate a fiului său, care a fost depistat cu COVID-19. Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a spus că fiul său Ianis se simte din ce în ce mai bine. Fiul său face tratament şi se află în locuinţa din Bucureşti.

Hagi a fost întrebat duminică, într-o conferinţă de presă, cum se simte fiul său, Ianis, diagnosticat cu coronavirus, la acţiunea naţionalei de la începutul lunii septembrie.

“E bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cât mai repede. E ok. E acasă, la Bucureşti”,a afirmat Hagi.

Trebuie amintit că Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în timp ce se afla în cantonamentul naţionalei de la Skopje. Atunci, internaţionalul român a acuzat uşoare dureri de cap, astfel că a efectuat un test rapid pentru depistarea virusului.

Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi

“Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Imediat, colegii cu care Ianis Hagi a stat la masă s-au testat şi ei. Din fericire, rezultatul testelor rapide a fost negativ, însă ei nu vor putea participa la antrenamentul oficial de marţi seara.

“Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei. Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a transmis Federaţia Română de Fotbal.