Potrivit criminalului, Alexandra a fost calmă deși a realizat că a fost răpită. Părinții fetei au fost șocați în urma declarațiilor făcute de acesta.

„Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani, conform surselor Libertatea. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală.

Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci „să mergem într-un loc”, i-a zis el.

Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. „Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena.

Dincă nu a recunoscut că ar avea un complice, cel care a sunat-o pe mama Alexandrei pentru a o liniști. Bărbatul i-ar fi spus că Alexandra este bine și că va pleca cu el în Elveția.