George Răzvan este cel care lucra destul de des în curte la Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal. El a susținut că nu a simțit miros de fum venind dinspre curtea criminalului dar că știe că acesta era vizitat des de către o femeie.

Declarațiile au fost date la Antena 3, într-un interviu în exclusivitate.

Întrebat dacă a simțit miros de fum sau orice alt tip de miros, prietenul lui Dincă a spus că nu. Reporterul Antena 3 a dezvăluit însă că, un alt vecin al lui Dincă a spus că a închis toate geamurile, crezând că monstrul de la Caracl face un grătar.

Vecinul George Răzvan a mai spus că nu a intrat niciodată la Gheorghe Dincă în casă. Întrebat fiind dacă era vizitat de vreo femeie, acesta a dat detalii bombă.

„Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, brunetă, subțirică și cu ochelari negri”, a spus acesta.

Întrebat ce ar trebui să pățească monstrul din Caracal, vecinul s-a limitat să spună doar că ce vrea legea. „Dacă a făcut-o, să pălătească, așa cum a spus și fata lui. Am văzut la tv că a declarat așa ceva”, a conchis vecinul lui Dincă.