Anchetatorii continuă analiza compartamentului criminalului din Caracal. Acesta a fost scos din arest și dus la IGPR. Acolo, specialiștii îl supun unor teste pentru a-i analiza gesturile și comportamentul.

Anchetatorii vor să afle dacă acesta este bolnav psihic, sar și dacă a avut discernământ în momentul în care a comis faptele.

Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar și pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiștii IGPR și pentru o examinare psihiatrică.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București pentru efectuarea altor activități ce presupun prezența acestuia în fața organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialiști din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanța din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum și examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.