Gheorghe Dincă, cercetat de către DIICOT după ce a mărturisit că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost dus la doctor, potrivit antena3.ro

Dincă se află în arestul central al Poliției și a fost dus astăzi la medicul oftalmolog, după ce s-a plâns de dureri de ochi.

De asemenea, a mai acuzat dureri și după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.

Dincă își continuă amenințările

Când a fost dus la audieri, unde au participat și avocații familiei Melencu și rudele Luizei, Dincă ar fi sărit să-l bată pe avocatul Tonel Pop.

„Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna în plângere penala impotriva procurorilor si a lui Dincă. Nu au vrut sa intervină, l-au lasat să îşi faca numarul. Era clar că vorbisera cu el. O să cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat în acel moment avocatul Tonel Pop, la România TV.