Familia Luizei Melencu trece prin momente grele având în vedere că este primul an în care sărbătoresc ziua acesteia fără ca ea să fie prezentă. Deși monstrul din Caracal a declarat că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe aceasta în casa sa, familia Luizei nu crede în cele spuse de Gheorghe Dincă și speră că fata se va întoarce acasă.

În acest context, cu ocazia zilei sale de naștere, familia a făcut un tort cu poza Luizei și vor sărbători în familie. Având în vedere că pe Luiza o mai chema și Mihaela, familia acesteia a sărbătorit și în luna noiembrie cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril.

Atunci, familia Melencu a pregătit un tort și a invitat acasă mai mulți prieteni și colegi de-ai Luizei.

În urmă cu câteva zile o informație bombă a făcut înconjurul internetului. Procurorii DIICOT au reținut săptămâna trecută încă un bărbat care se presupune că ar fi violat-o pe Luiza.

Cine este bărbatul arestat de către procurorii DIICOT

Inculpatul, Ștefan Risipiceanu, care făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. La momentul respectiv acesta era doar suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

„Cu puţin timp în urmă, procurorii DIICOT au reţinut un inculpat acuzat de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul Caracal. Inculpatul în vârstă de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la Structura Centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrat probe pentru a formula acuzaţii faţă de acesta”, a declarat Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.

„Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului când a surprins victima în autoturism. Inculpatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă şi era folosit la diferite munci în gospodărie. Inculpatul i-a solicitat lui Dincă să îi permită şi lui să întreţină relaţii sexuale cu Melencu Luiza. Dincă a fost de acord, astfel, în aceeaşi zi, în camera în care dormea Gheorghe Dincă, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.”, a spus la momentul respectiv Giorgiana Hosu, procuror-șef adjunct al DIICOT.

Mama Luizei Melencu l-a recunoscut pe inculpat

Monica Melencu spune că, în timp ce studia dosarul Caracal, a dat peste declarația bărbatului reținut, miercuri. Ea nu a dat importanță acestui fapt, însă a menționat că suspectul reținut de poliție este cunoscut în Caracal ca fiind un consumator de alcool și că ar fi chiar vecin cu Gheorghe Dincă, cel care se află în acest moment în spatele gratiilor.

Mai mult, mama Luizei a venit cu o teorie bombă: cineva l-ar fi forțat pe acesta să recunoască.

Detaliul bombă care l-a dat de gol pe complicele lui Dincă

Ștefan Risipiceanu a fost invitat la Acces Direct, la scurt timp după ce cazul Caracal a fost mediatizat. Risipiceanu a declarat atunci că nu crede că Dincă a fost în stare de așa ceva. Încă de atunci, Luis Lazarus a avut suspiciuni în privința acestuia.

”Luis Lazarus: Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi. Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform.

Risipiceanu Ștefan: Așa se înnegrește. E din cauza soarelui.

Luis Lazarus: Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, a fost discuția între Luis Lazarus și Ștefan Risipiceanu.