Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe impresară într-o ipostază mai puțin obișnuită Anamaria Prodan a ieșit pe stradă cu o coroană de regină pe cap, în valoare de 1500 de euro, marca Bassam Concept Salon, după ce și-a aranjat părul la coafor. În glumă, la ieșirea din centrul de înfrumusețare, agenta numărul 1 din fotbalul românesc a făcut o serie de fotografii printre călători și s-a amuzat copios.

Anamaria Prodan este o persoană nonconformistă, căreia nu îi pasă ce spune lumea atunci când alege să adopte un look aparte sau o țiunută excentrică! Ani de zile, de pildă, impresara a avut o coafură africană, acea frezură palmier, cu părul creponat, care a și consacrat-o în showbiz-ul mioritic. ”Mie îmi place maxim, mă simt unică și acest lucru este practic cel mai important! Niciodată, nu mi-am dorit să fiu în rândul lumii, doar pentru a nu crea contradicți! Asta sunt eu și nu am să mă schimb, fiindcă așa își dorește cineva anume”, mărturisea vedeta într-un interviu.

De doi ani însă, Prodanca parcă și-a schimbat modul de a gândi și a se comporta. Vedeta merge pe altă variantă în privința părului, când clasic, când sexy, și este extrem de mulțumită. Extensiile și cozile o prind de minune pe Anamaria Prodan, drept dovadă și faptul că oamenii o admiră și o felicită pentru felul în care arată.

Haine de fiţe şi extre de scumpe

Anamaria Prodan a ieșit pe stradă și într-o ținută extrem de scumpă. Rochia Off White de 2.800 de euro, paltonul Dsquared 7.000 de euro, adidașii Gucci 2.500 de euro, ceasuri Richard Mille de 250.000 de euro și geanta Kelly Mini de 25.000 de euro au compus un outfitt perfect de aproximativ 287.500 de euro, cu care a reuşit să atragă toate privirile.